Hvad er forskellen på marmelade og syltetøj?
Før et produkt på supermarkedshylden må kalde sig ”syltetøj”, skal det indeholde hele stykker af fru Read More
Før et produkt på supermarkedshylden må kalde sig ”syltetøj”, skal det indeholde hele stykker af fru Read More
Det kan skyldes, at bærrene/frugten har indeholdt for lidt pektin, eller at sukkermængden ikke har v Read More
Holdbarhed i køleskab: 2 måneder uåbnet og 2 uger efter åbning. Kom den færdige jordbærsyltetøj på Read More
Hvis marmeladen er for tynd, tilsættes ekstra geleringsmiddel blandet med sukker. Kog marmeladen ige Read More
Hvis du ønsker at lave en tykkere marmelade, kan du prøve at tilsætte lidt mere melatin. En pose Rød Read More
Marmelade er en blanding af sukker og frugtpuré med en passende tyktflydende og geléagtig konsistens Read More
Til at tykne marmelade kan du sagtens bruge både maizena, kartoffelmel eller husblas. Kartoffelmel e Read More
Jeg giver gerne min marmelade en lynhurtig tur med stavblenderen, for at gøre marmeladen ekstra crem Read More