Hvor meget tapas skal man beregne pr. person?

Lyla O'Hara
2025-06-25 21:09:31
Count answers
: 5
Hvor meget skal man beregne pr. person?
Det kommer meget an på, om det skal serveres som hovedret, og hvor mange elementer, du har på dit tapas bord.
Som en tommelfingerregel kan du dog beregne følgende mængder pr. person:
2 stykker af hver type pålæg
Ca. 40 g af hver slags ost
Ca. 30 g af hver slags dip (ca. 2 spsk)
Der går som oftest en del brød til tapas, men mængden kommer meget an på, hvor mange slags brød, du serverer, og om der også er kiks eller rugbrødschips på bordet.
Vil du servere f.eks. flutes eller ciabatta brød, kan du regne med, at ét brød er nok til 2-3 personer (afhængig af størrelsen på brødet).

Kathryne Rutherford
2025-06-16 10:05:02
Count answers
: 3
Hvor meget du skal bruge til dit tapas-bord eller appetizers afhænger først og fremmest af hvilket måltid der er tale om. Er det blot en appetizer eller snack siger det sig selv, at der skal mindre til end hvis det er et aftensmåltid der er tale om. Til forret eller appetizer vil det være fint af gå med to-tre forskellige slags. Men sørg selvfølgelig for at der er én til hver. Hvis du skal servere tapas til aftensmad eller til en buffet kan du enten vælge at lave en større mængde af de forskellige små tapas-retter eller tilføje enkelte mættende varme retter såsom spansk tortilla og Chilirejer med hvidløg og persille.

Rachael McCullough
2025-06-07 20:16:30
Count answers
: 5
Hvor meget tapas skal du beregne pr. person? Serverer du også kolde tapas, så spiser dine gæster noget mindre af de varme anretninger, end du lige tror. Beregn cirka derfor 3 små skåle, anretninger eller portioner pr. person. Er det kun en lille snack, du har inviteret til, så beregn cirka 3 håndfulde mad pr. person. Spiser man tapas på den spanske måde, kan det sagtens være noget der gerne tager hele aftenen. Til sådan en aften kan du sagtens servere 6-8 anretninger eller håndfulde pr. person.

Maureen Oberbrunner
2025-06-07 17:04:40
Count answers
: 8
Vælg gerne 2-3 forskellige varianter og beregn minimum 1 stk pr. pers af hver variant. Beregn ca 2-3 tigerrejer pr. pers, 1 skv. røget fisk eller 1 spsk rilette. Beregn 2-3 stk ost per pers. Mængden afhænger selvfølgelig af, hvor mange varianter, der ellers er på brættet.
Read also
- Hvad må der ikke mangle til tapas?
- Kan man forberede tapas dagen før?
- Hvor mange stykker tapas pr. person?
- Hvad skal der serveres til tapas?
- Hvad brød serverer man til tapas?
- Hvilken ost er god til tapas?
- Kan man smøre en sandwich dagen før?
- Hvor meget ost beregner man til tapas?
- Hvad består en god tapas af?