Hvad må der ikke mangle til tapas?
Gode oste, f.eks. Vesterhavsost, Manchego eller cheddar. Charcuteri, f.eks. serranoskinke og choriz Read More
Gode oste, f.eks. Vesterhavsost, Manchego eller cheddar. Charcuteri, f.eks. serranoskinke og choriz Read More
Det hele kan faktisk forberedes på forhånd så man blot skal stille det frem. Jeg lavede 90% af tinge Read More
Vælg gerne 2-3 forskellige varianter og beregn minimum 1 stk pr. pers af hver variant. Beregn ca 2-3 Read More
Serverer du også kolde tapas, så spiser dine gæster noget mindre af de varme anretninger, end du lig Read More
Skær brødet i skiver på 1-1,5 cm tykkelse. Skær brødet i skiver på 1-1,5 cm tykkelse. Du kan vælge Read More
Husk at servere forskellige smage, typer og farver, når du skal sammensætte dit ostebord. Kunsten er Read More
Kan sandwich smøres dagen før. Ja, det kan den sagtens. Vær dog opmærksom på, hvis dit fyld er meget Read More
Hvis du serverer en osteplatte som et måltid, anbefales 200-250 g ost per person. Hvis du serverer Read More
Spansk tapas består ofte af mange forskellige små retter, både varme og kolde. Det kan fx være pinch Read More