:

Kan man lave marmelade af frosne bær?

Rashawn Marks
Rashawn Marks
2025-08-06 19:37:29
Count answers : 4
0
Brug dem du har – måske brombær/hindbær/ribs eller en kombination af hindbær/solbær/jordbær. Alliance er dejlig nemt fordi du i princippet kan blande hvad som helst og det kommer ikke så nøje. Jeg leder efter 1 bærende frugt som kan støttes op af de 2 andre. Det er ikke lige meget hvad vi blander, smag evt. på et af hver bær sammen inden du sylter.
Bernadine Grimes
Bernadine Grimes
2025-08-06 19:10:07
Count answers : 2
0
Du kan også bruge frosne bær, som fås billigt året rundt, men det er med at nyde de søde danske sommerbær, mens de er her. Har du ikke tid til at sylte om sommeren, måske vil du hellere ud og nyde solskinsvejret, kan du vælge at fryse bærene ned i passende mængder. Så du kan lave marmelade af de frosne bær, når det passer dig.
Lina Ryan
Lina Ryan
2025-08-06 17:19:00
Count answers : 4
0
Jeg laver først marmelade af jordbær, når de har været en tur i fryseren. Jeg synes, at marmeladen bliver bedst, når bærrene har været frosne og måske er det fryseren, der bryder nogle cellevægge i bærrene og på den måde gør dem sødere. Du kan sagtens bruge supermarkedernes frosne bær, hvis du ikke har jordbær i fryseren lige nu. Der er en forskel, synes jeg, men det bilder jeg mig ind, er årsagen til forskellen på marmelade lavet af friske bær og frosne bær.
Magnolia Jones
Magnolia Jones
2025-08-06 16:32:27
Count answers : 1
0
Jeg giver gerne min marmelade en lynhurtig tur med stavblenderen, for at gøre marmeladen ekstra cremet og lækker. Ikke så meget så det er helt ensartet, men blot så de største klumper er væk – hvilket også er smart hvis man bruger frosne jordbær.
Forrest Witting
Forrest Witting
2025-08-06 16:27:17
Count answers : 6
0
Vi har brugt frosne bær, da det simpelthen bare er så nemt. Men du kan selvfølgelig også lave opskriften med friske bær, hvis du er så heldig at have en have med masser af bær. Her får du en super hurtig og nem opskrift på hjemmelavet skovbærsyltetøj. En lækker marmelade lavet på frosne skovbær, som du hurtig kan bikse sammen.