Hvad betyder deviled?

Jana Emmerich
2025-07-08 07:42:20
Count answers
: 3
Den eneste grund til, at æggene har fået deres navn, er den stærke tabascosauce, hvis kraftige smag har ledt tankerne hen på Djævelen.
Vi kan også kalde dem fyldte æg, men lige meget hvad de hedder, er de altså dejlige på et frokostbord.
Måske du også kan li' Deviled eggs med rogn.
Deviled eggs med rogn
Scotch Eggs – vagtelæg med laksefars
Egg benedict med bacon og kål
Kransekagehjerte med chokolade og vaniljecreme
Kalvesteaks med grillede grøntsager

Kyla Medhurst
2025-06-28 15:59:07
Count answers
: 4
Deviled eggs eller "djævleæg" er en populær snack eller appetizer, der består af fyldte æg med en creme lavet af æggeblomme, mayonnaise, sennep og andre ingredienser. Navnet "deviled eggs" kan have noget at gøre med, at æggecremen ofte er rørt op med chilipulver, paprika eller tabasco, ligesom æggene kan være pyntede med et drys chili og paprika på toppen, hvilket giver dem en lidt "djevlesk" eller krydret smag. De halve æggene kan derfor indimellem være nogle krydrede, små djævle at spise.

Mireya Thompson
2025-06-26 10:12:40
Count answers
: 3
Djævleæg (Deviled Eggs) En super nem og lækker opskrift på djævleæg, som på engelsk kaldes “deviled eggs”. Det er et hårdkogt æg, som udhules. Herefter røres blommen sammen med mayonnaise, karry, frisk purløg, salt og peber. Nem opskrift på djævleæg (Deviled Eggs) Det smager så skønt og er et fint indslag til påskefrokosten. Vi har pyntet med krebsehaler og lidt purløg på toppen. Skal det være ekstra fint, så kan du også pynte med lidt kaviar eller stenbidderrogn.

Margarete Kshlerin
2025-06-17 01:16:21
Count answers
: 3
Deviled æg kan spores tilbage til det gamle Rom, men selve navnet er formentlig opstået i det 18. århundrede. Det var her, man begyndte at anvende betegnelsen ”deviled” om stærke eller meget krydrede retter med henvisning til den varme, som Djævelen ville kunne byde på. I dag anvendes betegnelsen helt generelt på engelsk om stærk og krydret mad. Det var her, man begyndte at anvende betegnelsen ”deviled” om stærke eller meget krydrede retter med henvisning til den varme, som Djævelen ville kunne byde på. I dag anvendes betegnelsen helt generelt på engelsk om stærk og krydret mad.

Judge Senger
2025-06-06 04:32:40
Count answers
: 2
Djævleæg eller Deviled Eggs kan laves på et utal af forskellige måder.
Æggene kan serveres til påske frokosten eller jule frokosten i stedet for almindelige hårdkogte æg.
Djævle æg smager skønt som de er eller sammen med sild.
Det nemme med djævleæg er, at de kan laves dagen inden de serveres.
På den måde er deviled eggs en hurtig og lækker tilbehør til frokosten, som bare stilles på bordet, uden de store dikkedarer.
Djævleæg eller Deviled Eggs kan laves på et utal af forskellige måder.
Æggene kan serveres til påske frokosten eller jule frokosten i stedet for almindelige hårdkogte æg.
Djævle æg smager skønt som de er eller sammen med sild.
Det nemme med djævleæg er, at de kan laves dagen inden de serveres.
På den måde er deviled eggs en hurtig og lækker tilbehør til frokosten, som bare stilles på bordet, uden de store dikkedarer.
Som du kan se på billederne har jeg lagt en til to rejer på hvert deviled egg og nogle brøndkarse blade.
Grunden er at give djævleæggene noget pynt, og ekstra smag.
En anden lækker ingrediens til æggene er purløg, som både kan blandes i, eller drysses over.
Du kan i stedet for tabasco bruge andre chili saucer eller udelade dem i opskriften på djævleæg.
Som jeg skriver længere oppe kan de nem tilberedes dagen inden, og de holder sig faktisk 3 – 5 dage i køleskabet.
Er der nogle af disse djævleæg til overs, kan de nemt kommes i madpakken.
Jeg er ret sikker på at de gør lykke til næste dags frokost i skolen eller arbejde.