:

Hvorfor bliver min hjemmelavet mayonnaise ikke tyk?

Jane Wisoky
Jane Wisoky
2025-09-14 21:34:57
Count answers : 18
0
Mayo skiller typisk hvis der er for meget væske i fra starten eller olien bliver hældt for hurtigt i. Ingredienser skal helst have samme temperatur. Hvis mayonnaisen er løbende og tynd og den den virker grynet, så er den skilt. Er den tyk og virker grynet så er det fordi der er for lidt væske i. Pisk fra den side med æggeblommen i, og bevæg dig så langsomt over imod det du tilsætter. Hæld olien i en lille portion af gangen.
Emil Morissette
Emil Morissette
2025-09-14 19:41:56
Count answers : 15
0
Lad æggeblommer og sennep stå fremme på køkkenbordet i 10 minutter. Så ingredienserne har nogenlunde samme temperatur. Glem alt om, at olien skal røres ind i æggeblommerne i små mængder ad gangen. Hæld evt. lidt vand i mayonnaisen efter al olien er rørt i. Tag en ny æggeblomme, og pisk den sammen med en smule sennep, eddike og salt.

Read also

Hvordan laver man sin egen mayonnaise?

Brug lidt armmuller, så den ikke bliver for tynd. Rør, pisk eller stavblend den, pift den op med h Read More

Hvilken olie er bedst til hjemmelavet mayonnaise?

Du SKAL bruge varmpresset olie, for med koldpresset olie bliver det en bitter omgang. Jeg plejede a Read More