Hvad er de tre grundregler for god køkkenhygiejne?

Dillan Beatty
2025-08-07 23:24:38
Count answers
: 4
Vask hænder – hellere en gang for meget end en gang for lidt.
Fjern alle former for smykker, som for eksempel armbånd, ure og ringe.
Brug forklæde og viskestykker, som efterfølgende smides til vask.
Hold råvarer som råt kød og grøntsager adskilt.
Brug aldrig samme spækbræt eller kniv til kød og grøntsager.
Read also
- Hvordan er de hygiejniske retningslinjer i køkkenet i forbindelse med madlavning og servering af mad og drikke?
- Hvordan får man god hygiejne?
- Hvilke principper skal overholdes under personlig hygiejne?
- Hvornår dør bakterier i mad?
- Hvad er 3 timers reglen?
- Hvad er de hygiejniske retningslinjer?
- Hvad er hygiejniske principper?
- Hvor ofte skal man skifte karklud?