Hvad er 3 timers reglen?

Esta Gusikowski
2025-08-08 01:40:01
Count answers
: 2
Ved en natarbejder forstås i denne lov en lønmodtager, der normalt udfører mindst 3 timer af sin daglige arbejdstid i natperioden, eller en lønmodtager, der udfører natarbejde i mindst 300 timer inden for en periode på 12 måneder.

Ron Cassin
2025-08-08 01:28:11
Count answers
: 3
Der er ikke noget der hedder "3 timers reglen" i denne artikel. Alle nævner kun "højest 3 nattevagter i træk", "mindst 11 timer mellem to vagter", "højest 9 timers varighed af vagter", "Du har ret til helbredskontrol regelmæssigt, første gang inden du begynder på et job, når hele eller mere end 3 timer af din daglige arbejdstid ligger i tidsrummet 22-05, eller hvis du årligt har mere end 300 timer i nattevagt."

Hadley Doyle
2025-08-07 22:54:42
Count answers
: 6
Som tommelfingerregel skal temperaturen i maden falde fra 65 til 10 ºC på højst tre timer. Fødevarestyrelsen anbefaler, at nedkølingen sker således, at temperaturen falder fra 65 °C til 10 °C indenfor højst fire timer. Det vil normalt give sikkerhed mod vækst af bakterier.
Det vil du normalt kunne overholde, hvis du sætter mindre portioner på køl.
4 timers anbefalingen forudsætter dog, at du pakker maden korrekt, dvs. at du ikke bruger for store bøtter, og at du pakker maden i et tyndt lag.
Read also
- Hvad er de tre grundregler for god køkkenhygiejne?
- Hvordan er de hygiejniske retningslinjer i køkkenet i forbindelse med madlavning og servering af mad og drikke?
- Hvordan får man god hygiejne?
- Hvilke principper skal overholdes under personlig hygiejne?
- Hvornår dør bakterier i mad?
- Hvad er de hygiejniske retningslinjer?
- Hvad er hygiejniske principper?
- Hvor ofte skal man skifte karklud?