:

Hvad er 3 timers reglen?

Connor Oberbrunner
Connor Oberbrunner
2025-08-15 14:43:53
Count answers : 11
0
I Danmark har vi 3 timers reglen, som blandt andet er til for, at mindske belastningen af åndedrætsfunktionen og gener ved hudkontakt. Skal du arbejde med en maske i mere end 3 timer, skal du have et motordrevet luftforsynende åndedrætsværn. Skal du arbejde i mere end 3 timer, skal der benyttes enten filtrerende åndedrætsværn med turboenhed eller luftforsynet åndedrætsværn. Luftforsynede åndedrætsværn vælges hvis en person skal arbejde med åndedrætsværn i mere end 3 timer, og ikke anvender turbo udstyr.
Esta Gusikowski
Esta Gusikowski
2025-08-08 01:40:01
Count answers : 12
0
Ved en natarbejder forstås i denne lov en lønmodtager, der normalt udfører mindst 3 timer af sin daglige arbejdstid i natperioden, eller en lønmodtager, der udfører natarbejde i mindst 300 timer inden for en periode på 12 måneder.

Read also

Hvad er de tre grundregler for god køkkenhygiejne?

Vask hænder – hellere en gang for meget end en gang for lidt. Fjern alle former for smykker, som fo Read More

Hvordan er de hygiejniske retningslinjer i køkkenet i forbindelse med madlavning og servering af mad og drikke?

Du skal mindst have én håndvask til vask af hænder og én produktionsvask. Vasken skal have et blandi Read More

Ron Cassin
Ron Cassin
2025-08-08 01:28:11
Count answers : 22
0
Der er ikke noget der hedder "3 timers reglen" i denne artikel. Alle nævner kun "højest 3 nattevagter i træk", "mindst 11 timer mellem to vagter", "højest 9 timers varighed af vagter", "Du har ret til helbredskontrol regelmæssigt, første gang inden du begynder på et job, når hele eller mere end 3 timer af din daglige arbejdstid ligger i tidsrummet 22-05, eller hvis du årligt har mere end 300 timer i nattevagt."
Hadley Doyle
Hadley Doyle
2025-08-07 22:54:42
Count answers : 23
0
Som tommelfingerregel skal temperaturen i maden falde fra 65 til 10 ºC på højst tre timer. Fødevarestyrelsen anbefaler, at nedkølingen sker således, at temperaturen falder fra 65 °C til 10 °C indenfor højst fire timer. Det vil normalt give sikkerhed mod vækst af bakterier. Det vil du normalt kunne overholde, hvis du sætter mindre portioner på køl. 4 timers anbefalingen forudsætter dog, at du pakker maden korrekt, dvs. at du ikke bruger for store bøtter, og at du pakker maden i et tyndt lag.

Read also

Hvordan får man god hygiejne?

Gode hygiejnerutiner er vigtige for at mindske spredning af smitte og på den måde forebygge og afhjæ Read More

Hvilke principper skal overholdes under personlig hygiejne?

Handsker skal skiftes mellem forskellige procedurer samt ved forurening. Håndhygiejne skal altid ud Read More