Hvordan steger man bedst løg?

Earnest Pagac
2025-06-15 11:53:16
Count answers: 1
Steg løgene med låg i 20 – 30 minutter, vend dem ca. hver 5. minut. Tilberedningstiden afhænger af, hvor brune du vil have løgene og hvilken størrelse pande du bruger. Sæt temperaturen på 150 °C og kom smørret på panden. Tilsæt løg og salt, når smørret er ved at være smeltet. Hvis løgene virker lidt tørre på panden, så tilsæt mere smør – de skal næsten frituresteges. Vil du gerne have det går lidt hurtigere og at løgene bliver lidt blødere, så kom 1/4 tsk. natron i løgene sammen med lidt vand. Løgene steges i rigeligt med smør, og ved 150 ºC kan du fint nå at stege løgene uden, at smørret bliver for mørkt eller brænder på.

Lorenzo Hills
2025-06-15 11:02:50
Count answers: 5
Start med at pille alle dine løg.
Jeg skærer enderne af og piller dem.
Skær semi-tykke skiver af løget på 6-8 mm.
Lad løgene stege ved middel varme til de begynder at bliver lidt bløde og får en brun farve i kanten.
Tilsæt en god klat smør og lad løgene stege sammen med smørret i 5 minutters tid.
Hæld et par spiseskefuld akaciehonning på løgene og lad dem stege i et par minutter, så de karamelliserer yderligere sammen med akaciehonningen.
Smag til med lidt salt.
Der skal smør til.
Løg, smør og akaciehonning - mere skal der ikke til.
Du skal stege dine løg, til de bliver brune i kanten.
En god klat smør tilsættes til de bløde løg og der steges i yderligere 5 minutter.
Tilsæt lidt akaciehonning og steg et par minutter yderligere.

Lyla O'Hara
2025-06-15 10:50:13
Count answers: 5
Steg løgene i 170 grader varm olie, indtil de er gyldne. Lad løgene dryppe af på et stykke fedtsugende papir, og drys dem med salt, når de har kølet lidt af. Skær løgene i tynde løgringe, og kom dem i en skål. Drys mel over løgringene, vend det hele rundt og si overskydende mel fra.

Esta Gusikowski
2025-06-15 10:18:46
Count answers: 2
Løg er en fantastisk råvare der er en central del af vores alles køkkener. Her er de skrællet og halveret, hvorefter de nænsomt er stegt i balsamico for at blive bløde og søde. Ideen var at skrælle dem og halvere dem og så stege dem på middel varme for at få løgene gjort bløde og få sødmen frem.

Edwardo Roob
2025-06-15 09:27:09
Count answers: 6
Løg er altså en fantastisk grøntsag, og skal jo bruges i rigtig mange opskrifter. Løgene bliver stegt bløde på en pande i olie og så kommer der balsamico og sukker på løgene, som giver en virkelig lækker smag med masser af dybde. Opvarm olien på panden og steg løgene på panden ved middel varme indtil de begynder at blive gyldne. Det er her de karameliserer. Det tager cirka 10 minutter. Tilsæt dernæst balsamico, sukker, salt og peber og vend det hele godt rundt på panden. Smag løgene til og tilsæt evt. mere balsamico, sukker, salt og peber hvis de mangler.

Jarred Jones
2025-06-15 08:44:25
Count answers: 4
Løg pilles og skæres i halve.
Derefter snittes det i tynde skiver.
Smelt smør på en pande ved en god varme og kom løgene ved.
Rør rundt mens det svitser.
Så kommes sukker og lidt vand ved, og løgene steges bløde.
Det tager cirka 10 minutter at tilberede bløde løg på denne måde.
Smag til med salt og peber, og servér straks direkte fra panden.
Løgene svitses i lidt olie ved en jævn varme i et par minutter, hvorefter du skruer varmen ned til en lavere temperatur.
Lad nu løgene simre i cirka 25 minutter.
Rør nogle gange undervejs.
Skub så løgene ud til en side, og smelt en stor spiseskefuld smør på panden sammen med to teskefulde sukker.
Når det næsten er karamelliseret vendes det sammen med løgene.
Tilsæt også en spiseskefuld eddike - eventuelt sherryeddike, og lad det nu simre videre i cirka 20 minutter, hvor du fortsat rører lidt undervejs.
Krydres med salt og friskkværnet peber.
Du kan tilsætte mere sukker eller eddike, afhængig af om du ønsker løgene sødlige eller syrlige, men prøv dig lidt frem.
Du kan i øvrigt også anvende soja eller chili under tilberedningen - der er masser af muligheder for at lave de helt perfekte bløde løg.
Kom lidt olie på en varm pande, og tilsæt derefter løgene.
Rør rundt og lad løgene svitse et minuts tid ved en god varme.
Hæld så en spiseskefuld balsamico ved løgene sammen med en spiseskefuld honning, og det svitse videre.
Tilsæt så 3-4 spiseskefulde vand, skru en anelse ned for varmen, og lad nu løgene stege i cirka 10 minutter.
Krydr med salt og friskkværnet peber.