Hvordan skal fladbrød varmes?

Sherwood Kutch
2025-06-15 10:21:56
Count answers: 5
Brødene kan i øvrigt sagtens fryses ned, og så blot varmes når de skal bruges igen.
Når fladbrødene er næsten færdigbagt, kan de dryppes med lidt olivenolie og drysses med tørret oregano.
Jeg plejer at bage fladbrødene ved en varme på 7 på en skala fra 1-9.
Når panden er varm kommes et af de flade brød på, og derefter er det blot at bage dem cirka to minutter og 30 sekunder på hver side.
Brødene er færdige når de har brune pletter.

Dejah Rau
2025-06-15 10:18:40
Count answers: 5
Fladbrødene skal endelig ikke u0022svømmeu0022 i olie.
Pak evt. de færdige brød i et viskestykke, så de holder sig lune eller kom dem i en forvarmet ovn på 100 grader.
Bag hvert brød på panden 1½-2½ minutter på hver side.
Varm en stor pande op ved middelvarme, og fordel et tyndt lag olie på panden – brug evt. køkkenrulle til at fordele det tyndt og jævnt på panden.

Jada Braun
2025-06-15 10:09:21
Count answers: 1
De kan laves på forhånd, fryses ned og varmes op når de skal bruges.
Varm en eller to pander op.
Mine stod på 7/8 ud af 9 og de skal blive meget varme.
Der skal IKKE fedtstof på.
Steg hvert fladbrød ca. 1 min på hver side, det går stærk og de må godt få lidt mørk farve nogle steder.
Gør et viskestykke våd og læg brødene deri efterhånden som de laves.

Gerardo Schaefer
2025-06-15 09:23:38
Count answers: 4
Når panden er varm, så lægges brødene på den varme pande en ad gangen. De skal have ca. 1 minut på hver side eller indtil de får brune bobler.
De bliver ‘bagt’ på en pande uden fedtstof.
Det er vigtigt at panden er godt varm.
Hvis den ikke er varm nok, så får de ikke de små luftbobler og det er altså dem, som gør dem ekstra luftige og lækre.

Lane Bernhard
2025-06-15 09:22:58
Count answers: 1
Varm en pande op ved middel varme og bag brødene et par minutter på hver side til de er bløde, luftige og har fået en let lysebrun farve.

Margaretta Zboncak
2025-06-15 09:00:26
Count answers: 4
Du kan varme fladbrød i en brødrister, men pas på de ikke blive for sprøde.
I mikrobølgeovnen skal de have ca. 15-20 sek.
Du kan også varme dem i ovn, men hold godt øje med dem.
På en varm plade, pande eller grill kan de varmes i bare lige få sekunder på hver side til de er varme.
Du kan også komme lidt vand på dem og bage dem lune i ovnen i 2-3 minutter, hvis de er blevet for kolde efter tilberedning.
Fladbrød skal ikke være sprøde, så det er bedst at lade dem tø op inden opvarmning.
Bag hvert brød i ca. 2-3 minutter på hver side.
Varm en stor pande godt op, på middel varme – den skal være tør.

Allen Witting
2025-06-15 07:12:42
Count answers: 4
Fladbrødene smager fantastisk helt lune og nybagte, men kan også sagtens gemmes til dagen efter eller fryses og varmes op igen, når de skal spises.