Hvordan laver man syltetøj?

Petra Rolfson
2025-07-24 21:31:09
Count answers
: 3
Jordbær, hindbær, sukker og kornene fra 1 vaniljestang og den tomme vaniljestang sættes til at småkoge i en gryde. Når bærrene er godt kogt ud og har den ønskede konsistens smages syltetøjet til - smag om der skal mere sukker i syltetøjet. Hæld syltetøjet på rene, varme, skoldede glas og luk låget med det samme så der dannes undertryk. Denne her syltetøj eller marmelade er virkelig nem at lave. Jeg har brugt frosne jordbær og hindbær, som skal ned i en gryde med sukker og en vaniljestang.
Read also
- Hvad er forskellen med syltetøj og marmelade?
- Kan man lave syltetøj af frosne bær?
- Hvor lang tid kan hjemmelavet syltetøj holde sig?
- Hvor meget melatin til syltetøj?
- Hvorfor skal man skumme syltetøj?
- Kan man jævne syltetøj med maizena?
- Hvad kan jeg bruge i stedet for melatin?
- Er det nødvendigt at koge frosne bær?
- Hvordan skyller man glas i Atamon?
- Hvordan laver jeg syltetøj?
- Kan man bruge maizena til syltetøj?