:

Kan pisket smør laves dagen før?

Gabriella Huel
Gabriella Huel
2025-06-05 15:36:21
Count answers: 4
Smørret kan godt forberedes og opbevares på køl – men det vil naturligvis sætte sig. Så tag det ud 1 times tid inden den skal serveres, så det igen bliver blødt og lækkert – det beholder fint den luftige konsistens.
Joanie Rempel
Joanie Rempel
2025-06-05 14:37:26
Count answers: 8
Brug det til brød, men det piskede smør er også fremragende til alt fra bøffer til bagekartofler og meget andet. Der er nok til 8 personer her. Det piskede smør serveres straks, og det er perfekt til hjemmebagt brød som ciabatta, flutes og lignende. Bruger du ikke det hele med det samme, så kan det holde sig på køl i op til et par uger.
Lucienne Bailey
Lucienne Bailey
2025-06-05 13:55:51
Count answers: 10
Pisket smør kan bruges næsten alle de steder, hvor du ville bruge normal smør som tilbehør. Det er lige med til at pifte retten op, og give det et restaurant lignende udtryk. Når du pisker smørret, får du en super luftig og let smør, som er nem at smøre ud og som smager fantastisk på f.eks. brød. Pisket smør er en form for rørt smør, hvor du udnytter smørrets egenskab til at binde luften og blive let. Holdbarhed og opbevaring er vejledende. Tjek altid din mad, før du spiser. Forb. tid 45 minutter Tilb. tid 15 minutter Samlet 1 time
Maryse Kuhlman
Maryse Kuhlman
2025-06-05 12:48:54
Count answers: 2
Tag smørret ud af køleskabet og lad det blive blødt ved stuetemperatur i minimum 60 minutter. Dernæst pisker du det med en elpisker eller på røremaskine i 3-4 minutter, indtil den er cremet og luftig - tilføj derefter kærnemælk under omrøring, indtil du har en porøs, lækker og cremet smør. Stil den herefter i køleskabet i minimum 1-2 timer. Dernæst er den klar til at følge fremgangsmåden på den klassiske pisket smør. Dernæst følger du trinene for klassisk pisket smør.