:

Hvad gør ægget i mayonnaise?

Ignatius Harvey
Ignatius Harvey
2025-09-05 22:16:46
Count answers : 13
0
Ægget giver konsistens. Ægget bruges som ingrediens. Ægget blendes med mælk og eddike. Ægget giver smag. Æg bliver til mayonnaise.
Baby Lesch
Baby Lesch
2025-08-26 04:47:00
Count answers : 19
0
Æggeblommen indeholder lecitin, der er en særlig type fedtstof. Æggeblommer kan derfor bruges som emulgeringsmidler i madvarer. Denne evne benyttes bl.a. ved fremstilling af mayonnaise og ægte saucer som hollandaise og bearnaise.

Read also

Hvilken olie er bedst til mayonnaise?

Til en normal mayonnaise bruger jeg en neutral olie som rapsolie, da jeg ikke ønsker smag af eksempe Read More

Hvad er vigtigt, når man laver mayonnaise?

For at undgå at din mayonnaise skiller, er det vigtigt, at alle dine ingredienser har samme temperat Read More