:

Hvilken eddike til mayonnaise?

Simone Altenwerth
Simone Altenwerth
2025-08-31 21:08:32
Count answers : 28
0
Du kan bruge hvidvinseddike eller citronsaft til mayonnaise. 2 tsk hvidvinseddike eller citronsaft bruges i denne opskrift. Smag mayonnaisen til med salt og eddike/citronsaft.
Ignatius Harvey
Ignatius Harvey
2025-08-27 22:12:10
Count answers : 13
0
Hvis du bruger olivenolie i din mayonnaise, bliver mayonnaisen grøn og vil skille efter et døgn i køleskabet. Solsikkeolie er den foretrukne olie at bruge, da den giver mayonnaisen den mest perfekte konsistens. Ingredienser 2 æggeblommer 1 tsk. dijonsennep 1 tsk. hvidvinseddike ½ tsk. salt 1½ dl smagsneutral olie (fx solsikke- eller majsolie)

Read also

Hvilken olie er bedst til mayonnaise?

Til en normal mayonnaise bruger jeg en neutral olie som rapsolie, da jeg ikke ønsker smag af eksempe Read More

Hvad er vigtigt, når man laver mayonnaise?

For at undgå at din mayonnaise skiller, er det vigtigt, at alle dine ingredienser har samme temperat Read More

Tess Dickinson
Tess Dickinson
2025-08-18 21:52:58
Count answers : 13
0
Jeg bruger en hvidvinseddike. Kom de pasteuriserede æggeblommer op i en skål sammen med sennep og eddike. 1 tsk eddike - lys eddike, jeg bruger en hvidvinseddike Det vigtigste er faktisk, at alle ingredienserne har køleskabstemperatur, for så er det nemmest at piske dem sammen. Hvis de har forskellige temperaturer bliver det noget bøvl, ja det kan faktisk være umuligt. Så læg det hele på køl, og er det egentlig blot at piske. Blot piskeris eller elpiskeren - det bestemmer du selv. Men mayonaissen er nem at piske sammen i hånden. Opskriften giver cirka to deciliter færdig mayo. Det skal ske helt stille og roligt, så æg og eddike kan optage olien. Så giv dig lidt tid til det. Kom først lidt olie i, pisk, så lidt mere olie, pisk videre - og til sidst kan du piske hele olien i. Men gør det som sagt gradvist, så du får samlet din mayo ordentligt. Til sidst smager du den til med salt og friskkværnet peber - helst den hvide peber.
Reyna Gaylord
Reyna Gaylord
2025-08-08 21:56:47
Count answers : 25
0
2 tsk æblecidereddike Smag til med eddike, salt og eventuelt sennepspulver.

Read also

Hvorfor bliver min mayonnaise ikke tyk?

Har du ingen stavblender? Ejer du ikke en stavblender, kan du i stedet bruge en elpisker. Men vær op Read More

Hvor længe holder hjemmelavet mayonnaise?

En hjemmelavet mayonnaise kan holde sig i køleskabet i omkring en uge. Hjemmelavet mayonnaise holdba Read More

Bridget Senger
Bridget Senger
2025-08-08 21:10:22
Count answers : 13
0
1 tsk. rødvins- æblecider-, eller anden eddike Mayonnaise med stavblender Bliver mayonnaisne for tyk undervejs piskes der nogle dråber vand eller eddike i Smag til med salt, peber, sennep og eddike
Shany Lueilwitz
Shany Lueilwitz
2025-08-08 19:14:40
Count answers : 16
0
2 spsk eddike – lager-, æble- eller rødvinseddike Du kan altid tjekke opskriften på “Grøn mayo” Blend eller pisk de 2 æggeblommer sammen med havsalt, eddike og dijonsennep indtil massen er luftig. Denne opskrift på hjemmelavet mayonnaise fungerer som grundsopskrift og kan let udbygges på forskellig vis.

Read also

Kan man bruge lagereddike til mayonnaise?

2 spsk eddike – lager-, æble- eller rødvinseddike Blend eller pisk de 2 æggeblommer sammen med havs Read More

Hvilken mayonnaise er den bedste?

Den første mayonnaise, som testdommerne blindsmager, bliver også vinderen. Den kommer fra K-Salat. Read More

Roma Harris
Roma Harris
2025-08-08 19:12:21
Count answers : 22
0
Cidereddike bruges i mayonnaise. Pisk æggeblommen, salt, sennep og en anelse cidereddike med en elpisker, til det er tykt og hvidt. Smag til med salt og peber, og eventuelt lidt ekstra eddike. Du kan smage mayonnaisen til med eddike. Ingredienser: 1 tsk dijonsennep, cidereddike.