Hvordan får man sprøde pandekager?

Kylee Aufderhar
2025-08-09 20:37:47
Count answers
: 3
Hvis du vil have en ekstra sprød kant, kan du tilføje en smule ekstra smør under stegningen – det giver både en lækker smag og en sprød overflade. Brug rigeligt smør og sørg for at stege dem ved middelhøj varme, så de får en gylden kant.
De her hurtige og tynde pandekager er sprøde i kanten, lækre i smagen og nemme at lave.
Smør – sikrer en sprød kant og tilføjer fylde.

Jarred Jones
2025-08-09 18:02:46
Count answers
: 4
Husk, at når man bager pandekager gøres det allerbedst ved en meget høj temperatur.
De skal nemlig bages ”kort men godt”.
Smør altid panden godt med enten smør eller bagespray
Kom først pandekagedej på når panden er godt varm
Vend først pandekagen, når den er blevet mat på overfladen
Brug en knækpalet til at vende pandekagerne med
Steg pandekagerne ganske kort ved god, stærk varme, til de tager farve.
Vend og gentag på den anden side.

Leopold Bahringer
2025-08-09 17:12:23
Count answers
: 2
Smelt smørret i en pande og kom det i blandingen. Bag pandekagerne til er de gyldne. Der bliver 8-12 stk. pandekager alt efter størrelse og tykkelse. Kom mel, vaniljesukker, kardemomme, salt og citronskal i en skål og tilsæt halvdelen af mælken. Pisk dejen glat og fri for klumper - og tilsæt resten af mælken. Tilsæt æg og pisk dejen godt igennem.

Aubree Okuneva
2025-08-09 16:45:26
Count answers
: 4
For at få sprøde pandekager skal du tilsætte ingredienserne i den rigtige rækkefølge.
Den rigtige rækkefølge er smør før mælk.
Smørret skal nemlig gå i forbindelse med fedtet i æggeblommerne, før du tilsætter mælk.
Tilsætter man smør efter mælk, vil smørret lægge sig som fedtperler, der gør pandekagerne fedtede fremfor for bløde og lækre.
Rør melet ud i æggene
Tilsæt derefter det smeltede smør
Pisk nu til sidst mælken i.
Med denne rækkefølge undgår du også klumper i dejen.

Osborne Renner
2025-08-09 15:31:54
Count answers
: 2
Jeg bruger 3-4 spsk øl i mine pandekager og det gør pandekagerne ekstra sprøde og lækre. Du kan undlade hvidtøl eller øl i dejen hvis du ikke har.
Read also
- Hvad skål der i en pandekagedej?
- Hvorfor skål en pandekagedej hvile?
- Hvorfor går mine pandekager i stykker?
- Er der forskel på pandekagedej og vaffeldej?
- Hvordan undgår man klumper i pandekagedej?
- Hvorfor bliver mine pandekager stive?
- Hvorfor klumper min pandekage dej?
- Hvorfor skiller min pandekagedej?
- Hvorfor bagepulver i pandekager?