Hvad skål der i en pandekagedej?

Meaghan Sauer
2025-08-09 16:30:35
Count answers
: 3
Ingredienser 150 g Hvedemel, 1 spsk Vaniljesukker, 1½ tsk Stødt kardemomme, ½ tsk Groft salt, 1 Citron, 4 dl Mælk, 50 g Smør, 3 Æg. Kom mel, vaniljesukker, kardemomme, salt og citronskal i en skål og tilsæt halvdelen af mælken. Pisk dejen glat og fri for klumper - og tilsæt resten af mælken. Smelt smørret i en pande og kom det i blandingen. Tilsæt æg og pisk dejen godt igennem.

Ronaldo Hoppe
2025-08-09 15:00:23
Count answers
: 3
Brug kniven til at mase kornene sammen med lidt af sukkeret på bordet, så kornene skilles ad. Bland det hjemmelavede vaniljesukker med mel og resten af sukkeret og pisk det godt med alle æggene, til dejen er glat og helt uden klumper. Pisk det smeltede smør i æggemassen lidt ad gangen. Pisk til sidst mælken i, og pandekagedejen er klar til brug.
Read also
- Hvorfor skål en pandekagedej hvile?
- Hvordan får man sprøde pandekager?
- Hvorfor går mine pandekager i stykker?
- Er der forskel på pandekagedej og vaffeldej?
- Hvordan undgår man klumper i pandekagedej?
- Hvorfor bliver mine pandekager stive?
- Hvorfor klumper min pandekage dej?
- Hvorfor skiller min pandekagedej?
- Hvorfor bagepulver i pandekager?