Hvordan undgår man klumper i pandekagedej?

Gregorio Brakus
2025-08-09 20:07:22
Count answers
: 3
Si melet for at undgå klumper i dejen.
Det kan godt virke lidt over-ambitiøst at si melet til en pandekagedej, men jeg synes det gør en reel forskel og jeg kan virkeligt ikke lide klumper af mel i min pandekage så jeg gør det faktisk hver gang.
Det siges faktisk at netop hviletiden giver stivelsen i melet tid til at udvikle sig og er det der gør at man får de store bobler på pandekagen når man hælder dejen på en varm pande.
Og at det i sidste ende så er det der betyder en lettere og mere luftig pandekage.
Jeg har brugt den samme opskrift i mange år – den kan jeg desværre ikke tage æren for selv.

Emmy Murray
2025-08-09 18:39:20
Count answers
: 6
Rør melet ud i æggene
Tilsæt derefter det smeltede smør
Pisk nu til sidst mælken i
... med denne rækkefølge undgår du også klumper i dejen.
Read also
- Hvad skål der i en pandekagedej?
- Hvorfor skål en pandekagedej hvile?
- Hvordan får man sprøde pandekager?
- Hvorfor går mine pandekager i stykker?
- Er der forskel på pandekagedej og vaffeldej?
- Hvorfor bliver mine pandekager stive?
- Hvorfor klumper min pandekage dej?
- Hvorfor skiller min pandekagedej?
- Hvorfor bagepulver i pandekager?