:

Hvor meget suppe til 8 personer?

Zula Ondricka
Zula Ondricka
2025-09-08 14:52:48
Count answers : 19
0
Forretten er et vidt begreb. Suppe: 2-2,5 deciliter pr. person. For 8 personer ville det være 16-20 deciliter suppe.
Liana Homenick
Liana Homenick
2025-08-30 21:37:38
Count answers : 21
0
For at lave en større portion til 8 personer kan du blot justere antallet af ingredienser efter behov. En god regel er at tænke, at portionen til 4 personer kan blot fordobles, så du får en portion til 8 personer. Du skal således bruge 2 kg kartofler, 6 porrer, 4 spsk olivenolie, 2 liter vand, 4 terninger grøntsagsbouillon, 2 dl piskefløde, samt mere bacon og rugbrød til toppingen efter behov.

Read also

Hvad kan man putte i suppe?

Du kan bruge mange forskellige udskæringer af oksekød i denne skønne opskrift. Det skal du bruge 6- Read More

Er grøntsagssuppe sundt?

Selvom kogning og forarbejdning forårsager et vitamintab i grøntsagssuppe, er suppen stadig sund. Li Read More

Soledad Schultz
Soledad Schultz
2025-08-23 17:59:37
Count answers : 18
0
Kartoffelsuppen er nem at købe ind til og er også en af de billigste retter du kan servere, når der kommer gæster på besøg. Det er genialt at lave kartoffelsuppe til skrub af mad. Nemt og om man laver mad til 4 eller til 20 gør vist ikke den store forskel. Portionen kan selvfølgelig sagtens nedjusteres. Hvis man regner kroneprisen ud pr. portion, så bliver det altså ikke til mange kroner pr. person. Opskriften i dag har fået et ekstra bacontvist og er ganget op så den passer til 24 personer.
Webster Swaniawski
Webster Swaniawski
2025-08-22 05:52:34
Count answers : 19
0
Som forret: ca. 2 dl Som hovedret: ca. 3-4 dl + evt. brød til Som natmad: ca. 2-3 dl, gerne med en mild og mættende variant Til børn kan du typisk halvere mængderne. Husk også at tage højde for antallet af retter, gæsternes appetit mm. For 8 personer ville det altså være ca. 16-32 dl suppe til hovedret, 16-24 dl til forret eller natmad.

Read also

Kan grøntsagssuppe fryses ned?

Suppen kan også fryses ned og varmes i gryde eller mikroovn. Read More

Hvor længe kan grøntsagssuppe holde sig?

Grøntsagssuppe kan holde sig i 3-4 dage i køleskabet. For længere opbevaring kan grøntsagssuppe frys Read More

Aniya White
Aniya White
2025-08-08 13:04:59
Count answers : 13
0
For at beregne mængden af suppe til 8 personer, kan vi se på anbefalingerne, der foreslår 1½ dl suppe pr. person. Dette betyder, at til 8 personer ville man have brug for 8 * 1½ dl = 12 dl suppe. Derudover skal man også tage højde for, at gæsterne kan have forskellig appetit, og aktivitetsniveauet kan også påvirke sultfølelsen.
Gavin Dibbert
Gavin Dibbert
2025-08-08 12:17:06
Count answers : 20
0
Klar suppe som forret 3 dl. Klar suppe som hovedret 5 dl. Klar suppe som natmad 4 dl. Hvis man gerne vil have en lunken klar suppe som mellemret, kan man udgangspunktet tage 4 dl suppe pr. person. For 8 personer ville man gerne bruge 32 dl suppe. Alternativt kan man bruge 200 g grøntsagsfyld pr. 3 dl. klar suppe eller 100 g kød melbollefyld pr. 3 dl. klar suppe.

Read also

Hvordan gør man sin suppe tykkere?

Man kan jævne sovs med både æggeblommer, kartoffelmel og hvedemel m.m. Sovse og supper kan blandt an Read More

Hvad hjælper suppe på?

Hvis du ønsker mere mæthed, kan du tilføje linser eller kikærter for ekstra protein. Den er både mæ Read More

Wayne Konopelski
Wayne Konopelski
2025-08-08 12:01:42
Count answers : 14
0
Til 6-8 personer skal du bruge 2,5 kg oksekød. Du skal bruge 1 lille bundt persille, 1 kvist timian og 20 peberkorn. Du skal bruge 4 porrer, godt 1 kg knoldselleri, 5 gulerødder og 3 persillerødder. Kødet kan serveres med peberrodssauce næste dag. Eller også kan det bruges til biksemad eller pålæg. Kødet skal simre under låg i 3-4 timer. Kog suppen ind til den er kraftig i smagen. Skum fedtet af suppen og kog den ind til den er kraftig i smagen. Kog dem møre, smag suppen til med salt og server den med urterne og 1/4 af kødet i små terninger.
Ignatius Harvey
Ignatius Harvey
2025-08-08 10:06:16
Count answers : 13
0
Forret: 150-250 g Suppe: 2½-3 dl Et måltid skal som hovedregel bestå af 600-800 g mad pr. person. Ovenstående oversigt er et gennemsnit. Du kender dine gæster bedst, så beregn fx mere kød, hvis der er en rigtig kødelsker i selskabet. Suppe: 2½-3 dl, såfragistics 8 personer er ca. 20-24 dl.

Read also

Hvad putter man i grøntsagssuppe?

Her får du opskriften på en nem, fyldig og cremet grøntsagssuppe som hurtigt kan bikses sammen. Supp Read More

Kan ærtesuppe laves dagen før?

Ærtesuppe er virkelig lækkert, både når der er friske ærter i sæson og med ærter fra fryseren. Suppe Read More