Hvor meget suppe til 8 personer?

Aniya White
2025-08-08 13:04:59
Count answers
: 2
For at beregne mængden af suppe til 8 personer, kan vi se på anbefalingerne, der foreslår 1½ dl suppe pr. person. Dette betyder, at til 8 personer ville man have brug for 8 * 1½ dl = 12 dl suppe. Derudover skal man også tage højde for, at gæsterne kan have forskellig appetit, og aktivitetsniveauet kan også påvirke sultfølelsen.

Gavin Dibbert
2025-08-08 12:17:06
Count answers
: 0
Klar suppe som forret 3 dl.
Klar suppe som hovedret 5 dl.
Klar suppe som natmad 4 dl.
Hvis man gerne vil have en lunken klar suppe som mellemret, kan man udgangspunktet tage 4 dl suppe pr. person.
For 8 personer ville man gerne bruge 32 dl suppe.
Alternativt kan man bruge 200 g grøntsagsfyld pr. 3 dl. klar suppe eller 100 g kød melbollefyld pr. 3 dl. klar suppe.

Wayne Konopelski
2025-08-08 12:01:42
Count answers
: 2
Til 6-8 personer skal du bruge 2,5 kg oksekød.
Du skal bruge 1 lille bundt persille, 1 kvist timian og 20 peberkorn.
Du skal bruge 4 porrer, godt 1 kg knoldselleri, 5 gulerødder og 3 persillerødder.
Kødet kan serveres med peberrodssauce næste dag.
Eller også kan det bruges til biksemad eller pålæg.
Kødet skal simre under låg i 3-4 timer.
Kog suppen ind til den er kraftig i smagen.
Skum fedtet af suppen og kog den ind til den er kraftig i smagen.
Kog dem møre, smag suppen til med salt og server den med urterne og 1/4 af kødet i små terninger.

Ignatius Harvey
2025-08-08 10:06:16
Count answers
: 1
Forret: 150-250 g Suppe: 2½-3 dl
Et måltid skal som hovedregel bestå af 600-800 g mad pr. person.
Ovenstående oversigt er et gennemsnit.
Du kender dine gæster bedst, så beregn fx mere kød, hvis der er en rigtig kødelsker i selskabet.
Suppe: 2½-3 dl, såfragistics 8 personer er ca. 20-24 dl.