:

Kan ærtesuppe laves dagen før?

Vincenzo Schinner
Vincenzo Schinner
2025-08-08 14:45:38
Count answers : 3
0
Suppen kan laves dagen før, den skal serveres. Den kan også fryses.
Kobe Koch
Kobe Koch
2025-08-08 13:14:46
Count answers : 4
0
Ærtesuppe kan både spises koldt og varmt, og det gør det til en genial ret at inkorporere året rundt. Jeg spiser den kold om sommeren, hvor man har brug for en forfriskende forret og varmt om vinteren, gerne med lidt mere fylde som fx kartofler, så man får en nærende suppe, der samtidig minder om sol, sommer og grønne ærtebælge. Ærtesuppen kan sagtens laves dagen før og opbevares i køleskabet, så den kan serveres kold næste dag. Forberedelse15 minutter Tilberedelse10 minutter I alt25 minutter. Ærtesuppe smager helt vildt godt, og så har det bare den smukkeste farve. Ærter er i sæson om sommeren, men til denne opskrift bruger jeg frosne ærter. En pose rækker til fire personer. Det gør det til en nem og billig opskrift, som kan laves året rundt.
Mafalda Hill
Mafalda Hill
2025-08-08 12:57:51
Count answers : 5
0
Ærtesuppe er virkelig lækkert, både når der er friske ærter i sæson og med ærter fra fryseren. Suppen er mild, cremet, lækker og passer skønt både til efteråret og vintermånederne og som en lækker sommersuppe. Holdbarhed 2 dage. Kan fryses Ja.
Andres Keeling
Andres Keeling
2025-08-08 12:52:01
Count answers : 4
0
Suppen er klar til servering. Ønskes suppen varmere kan du lige varme den op i gryden, – men ikke for længe, så vil ærtesuppen miste sin flotte farve. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Ærtesuppe – Creme Ninon – Opskrift på ærtesuppe med champagne. Denne ærtesuppe smager simpelthen vidunderligt, – ultra cremet og en dejlig blød og mild smag.
Hope Hartmann
Hope Hartmann
2025-08-08 12:15:40
Count answers : 1
0
Når suppen skal serveres kold, kan du med fordel lave den klar dagen inden, den skal bruges. Ærtesuppe er meget nem at lave og smager virkelig dejlig, både kold eller varm. Ærtesuppe er en let og velsmagende ret, der ofte laves med friske eller frosne ærter, løg, hvidløg og bouillon. Suppen er cremet og kan serveres varm eller kold, hvilket gør den perfekt til forår og sommer.
Margarete Kshlerin
Margarete Kshlerin
2025-08-08 12:03:41
Count answers : 3
0
Evt. rester kan holde sig på køl i 3-4 dage. Suppen kan desuden fryses. Grøn ærtesuppe kan serveres både varm og kold. I morgen er der jo ingen, der tænker på at spise varm suppe, men så er det jo så heldigt, at grøn ærtesuppe kan serveres både varm og kold. Det vender vi tilbage til. Man kan dog også toppe den med grillede kammuslinger, sprødstegt bacon/chorizo, brødcroutoner eller et stykke dampet, hvid fisk, fx torsk. Citronsaft kan desuden erstattes af en sjat hvidvin, så har man alligevel en åben flaske stående, så giv suppen et skud hvidvin og drop citronen. Suppen koges jo igennem inden servering og alkoholen fordamper, så man kan sagtens spise suppen, selvom man ikke drikker alkohol. Jeg pyntede suppen med en klat creme fraiche og friske ærteskud og purløg fra haven i går aftes. Nemt og lækkert. Og det er selvfølgelig også derfor, at den skal laves i dag. Grøn ærtesuppe smager altid godt. Den er simpel, hurtig og lige ud af landevejen og så er kombinationen af de søde ærter, citronsaft, fløde og salt og peber altså bare helt eminent. Allerbedst bliver suppen på denne her tid af året, hvor den kan laves med friskbælgede, danske ærter. Men hører man ikke til de tålmodige, eller dem der kan bælge en hel portion ærter uden at spise over halvdelen undervejs, så kan suppen også laves på frosne ærter. Det gør jeg selv med jævne mellemrum – og udenfor ærtesæsonen, selvfølgelig. Jeg skræller gerne en kartoffel, som bliver skåret i tern og kommer i suppen. Kartoflen giver en god konsistens og fylde til suppen, men den kan sagtens udelades. Når suppen er færdigkogt, stikker jeg stavblenderen i gryden og kører til suppen er cremet og lækker. Derefter er der blot tilbage at tilsætte fløde, citronsaft, salt og peber og servere suppen. Vil man gerne have suppen helt glat, så kan man passere den igennem en tyndmasket si, inden man tilsætter fløde og citron. Det ser vældig fint ud, men jeg må indrømme, at det der med at si suppen ikke er noget, som jeg bruger til hverdag. Desuden kan jeg godt lide, når suppen har en smule struktur og ikke bare er ren puré eller babymos. Suppen kan som sagt spises både varm og kold. Især om sommeren er en kold grøn ærtesuppe en lækker forret. Gerne toppet med rejer og evt. et lille shot champagne eller mousserende vin til hver kuvert. Champagnen hældes i suppen lige inden den spises, hvilket får suppen til at skumme noget så fint. Den bidrager desuden med en skøn smag, når den røres ud i suppen i tallerkenen.