:

Kan man putte creme fraiche i scrambled eggs?

Jett Torphy
Jett Torphy
2025-08-07 21:27:01
Count answers : 2
0
Når den næsten er som du gerne vil have den, så skal du komme creme fraiche i gryden, det sænker æggenes temperatur og sikrer at de ikke bliver overtilberedt. RørægSlå 3 æg ud direkte i en gryde. Kom smørret direkte ned i gryden bagefter. Tænd dit komfur på ret høj varme - jeg havde den på 10 ud af 14 på mit komfur. Sæt gryden på komfuret og find en dejskraber frem. Rør godt rundt i gryden, så æggene stille og roligt går i stykker. Du skal tænke som om at du står med en risotto, så du skal blive ved mere at røre. Fordelen ved at bruge en dejskraber er at du kan komme helt ud i hjørnerne, så du ikke får noget der er uens tilberedt. Så snart at æggene begynder at samle sig en lille smule, så tager du dem af blusset og rører lidt tid uden varme under. Det skal du gøre et par gange hvor du skifter med at have varme på og ingen varme. Efter et par minutter er gryden varm nok til at du ikke behøver at sætte den tilbage på blusset. Krydr med flagesalt og peber fra kværn. Kom lidt finthakket purløg i gryden, rør rundt og din røræg er klar. ServeringPlacer dit ristede brød i bunden af tallerkenen og stænk den med lidt olivenolie. Kom din champignon og tomater (behold dem på stilken) på ved siden af. Kom din røræg ovenpå brødet og server straks. Opskriften er ikke den letteste, men den giver et super godt og cremet resultat.
Violet Jaskolski
Violet Jaskolski
2025-08-07 20:30:59
Count answers : 1
0
Jeg har dog ændret lidt i min udgave af opskriften, således der ikke er så meget smør i. Eller rettere, jeg kommer slet ikke smør i. I stedet bruger jeg A-38 eller creme fraiche. UPDATE: BRUG IKKE CHEASY A-38! BRUG I STEDET CREME FRAICHE. Jeg beklager, hvis du allerede har lavet dem med A-38, men det bliver grynet og smager ikke godt! Opskriften, som er til 2 personer, finder du længere nede 🙂 Scrambled eggs 4 æg 2 spsk creme fraiche/A-38 Sådan gør du: knæk æggene direkte ud på en kold pande og tilsæt A-38 creme fraiche sæt panden på den varme plade og rør godt rundt i æggene med en blød spatel/dejskraber (som kan tåle varme) sørg for at hakke lidt i blommerne og rør det hele rundt, så det hele bliver godt blandet rør hele tiden i æggene, mens du tager panden til og fra varmen så snart du kan se og mærke, at æggene er ved at sætte sig en smule, så tager du panden af varmen og bliver ved med at røre rundt tilbage med panden på varmen – og sådan gør du indtil de er færdige det er VIGTIGT, at du ikke går væk fra panden – æggene arbejder hele tiden og pludselig har de fået for meget – hold derfor øje hele tiden lige inden servering tilsætter du salt smag til og tilsæt mere salt, hvis du synes pynt gerne med krydderurter inden servering Jeg LOVER dig! Det er verdens bedste scambled eggs!! Skriv en kommentar herunder, hvis jeg ikke har ret.
Lucienne Bailey
Lucienne Bailey
2025-08-07 20:07:18
Count answers : 10
0
Hele hemmeligheden bag de cremede røræg er at slå æggene ud på panden og røre rundt i æggene ved svag varme. Derudover tilsætter jeg creme fraiche til røræggene, hvilket også gør dem dejligt cremede. Du skal kun bruge ganske få ingredienser: æg, smør, creme fraiche, salt og peber. Når æggene har samlet sig og er blevet cremede og smørret er smeltet sammen med æggene tilsættes creme fraichen. Rør det godt rundt og smag til med salt og peber.
Raymond Larkin
Raymond Larkin
2025-08-07 18:28:11
Count answers : 7
0
Scrambled eggs er en klassiker på morgenbordet og passer perfekt til en brunch. Scrambled eggs, også kaldet røræg, består udelukkende af æg og fløde. Tag gerne panden fra varmen inden æggemassen er stivnet helt op - pandens varme skal nok klare resten.