Cremefraiche er let syrligt i smagen, og sammen med æg og smør, giver det en perfekt smags balance.
Som tidligere antydet kan man sagtens lade være med at bruge lige netop cremefraiche.
Skyr, yoghurt, mælk mm., kan også bruges, selvom resultatet ikke bliver det samme.
Hvis man ikke ligger inde med cremefraiche, så kan man selvfølgelig også godt bruge mælk eller lignende mælkeprodukt, ligesom det også kan gå an med blot smør.
Pisk æg og cremefraiche godt sammen i en skål
Tilsæt smør på en pande og lad det smelte meget lidt i et par sekunder ved lav varme
Tilsæt æggemassen og rør det rundt i panden ved middelvarme i ca. 5min til ægget har sat sig, men stadig er cremet
Smag din scrambled eggs til med salt og peber og server med smør, rugbrød og purløg
Den klassiske morgenmads ret laves selvfølgelig med æg, men derudover er det hemmelige trick cremefraiche og lav varme.
Cremefraiche gør noget ganske særligt ved de færdige æg.
Cremefraiche er let syrligt i smagen, og sammen med æg og smør, giver det en perfekt smags balance.
Som tidligere antydet kan man sagtens lade være med at bruge lige netop cremefraiche.
Skyr, yoghurt, mælk mm., kan også bruges, selvom resultatet ikke bliver det samme.
Hvis man ikke ligger inde med cremefraiche, så kan man selvfølgelig også godt bruge mælk eller lignende mælkeprodukt, ligesom det også kan gå an med blot smør.
Pisk æg og cremefraiche godt sammen i en skål
Tilsæt smør på en pande og lad det smelte meget lidt i et par sekunder ved lav varme
Tilsæt æggemassen og rør det rundt i panden ved middelvarme i ca. 5min til ægget har sat sig, men stadig er cremet
Smag din scrambled eggs til med salt og peber og server med smør, rugbrød og purløg
Den klassiske morgenmads ret laves selvfølgelig med æg, men derudover er det hemmelige trick cremefraiche og lav varme.
Cremefraiche gør noget ganske særligt ved de færdige æg.
Scrambled eggs er en ekstravagant udgave af røræg, fordi den er langt mere cremet og fyldig i smagen.
Den klassiske morgenmads ret laves selvfølgelig med æg, men derudover er det hemmelige trick cremefraiche og lav varme.
Hjemmelavet scrambled eggs må aldrig laves på høj varme, for så danner ægget en skorpe.
Hvis man ikke ligger inde med cremefraiche, så kan man selvfølgelig også godt bruge mælk eller lignende mælkeprodukt, ligesom det også kan gå an med blot smør.
Pisk æg og cremefraiche godt sammen i en skål
Tilsæt smør på en pande og lad det smelte meget lidt i et par sekunder ved lav varme
Tilsæt æggemassen og rør det rundt i panden ved middelvarme i ca. 5min til ægget har sat sig, men stadig er cremet
Smag din scrambled eggs til med salt og peber og server med smør, rugbrød og purløg
Den klassiske morgenmads ret laves selvfølgelig med æg, men derudover er det hemmelige trick cremefraiche og lav varme.
Cremefraiche gør noget ganske særligt ved de færdige æg.
Scrambled eggs er en ekstravagant udgave af røræg, fordi den er langt mere cremet og fyldig i smagen.
Den klassiske morgenmads ret laves selvfølgelig med æg, men derudover er det hemmelige trick cremefraiche og lav varme.
Hjemmelavet scrambled eggs må aldrig laves på høj varme, for så danner ægget en skorpe.
Hvis man ikke ligger inde med cremefraiche, så kan man selvfølgelig også godt bruge mælk eller lignende mælkeprodukt, ligesom det også kan gå an med blot smør.
Pisk æg og cremefraiche godt sammen i en skål
Tilsæt smør på en pande og lad det smelte meget lidt i et par sekunder ved lav varme
Tilsæt æggemassen og rør det rundt i panden ved middelvarme i ca. 5min til ægget har sat sig, men stadig er cremet
Smag din scrambled eggs til med salt og peber og server med smør, rugbrød og purløg
Den klassiske morgenmads ret laves selvfølgelig med æg, men derudover er det hemmelige trick cremefraiche og lav varme.
Cremefraiche gør noget ganske særligt ved de færdige æg.
Cremefraiche er let syrligt i smagen, og sammen med æg og smør, giver det en perfekt smags balance.
Som tidligere antydet kan man sagtens lade være med at bruge lige netop cremefraiche.
Skyr, yoghurt, mælk mm., kan også bruges, selvom resultatet ikke bliver det samme.
Hvis man ikke ligger inde med cremefraiche, så kan man selvfølgelig også godt bruge mælk eller lignende mælkeprodukt, ligesom det også kan gå an med blot smør.
Pisk æg og cremefraiche godt sammen i en skål
Tilsæt smør på en pande og lad det smelte meget lidt i et par sekunder ved lav varme
Tilsæt æggemassen og rør det rundt i panden ved middelvarme i ca. 5min til ægget har sat sig, men stadig er cremet
Smag din scrambled eggs til med salt og peber og server med smør, rugbrød og purløg
Den klassiske morgenmads ret laves selvfølgelig med æg, men derudover er det hemmelige trick cremefraiche og lav varme.
Cremefraiche gør noget ganske særligt ved de færdige æg.
Scrambled eggs er en ekstravagant udgave af røræg, fordi den er langt mere cremet og fyldig i smagen.
Den klassiske morgenmads ret laves selvfølgelig med æg, men derudover er det hemmelige trick cremefraiche og lav varme.
Hjemmelavet scrambled eggs må aldrig laves på høj varme, for så danner ægget en skorpe.
Hvis man ikke ligger inde med cremefraiche, så kan man selvfølgelig også godt bruge mælk eller lignende mælkeprodukt, ligesom det också kan gå an med blot smør.
Pisk æg og cremefraiche godt sammen i en skål
Tilsæt smør på en pande og lad det smelte meget lidt i et par sekunder ved lav varme
Tilsæt æggemassen og rør det rundt i panden ved middelvarme i ca. 5min til ægget har sat sig, men stadig er cremet
Smag din scrambled eggs til med salt og peber og server med smør, rugbrød og purløg
Den klassiske morgenmads ret laves selvfølgelig med æg, men derudover er det hemmelige trick cremefraiche og lav varme.
Cremefraiche gør noget ganske særligt ved de færdige æg.