:

Hvordan laver man god scrambled eggs?

Heaven O'Keefe
Heaven O'Keefe
2025-08-07 20:57:37
Count answers : 3
0
Kom æg og mælk i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel. Kom æggemassen på en pande med smør og rør konstant under middelvarme. Tag æggene af varmen, når de har den rette konsistens og stadig er saftige og bløde i konsistensen. Vær endelig opmærksom på at de ikke får for meget, så de bliver tørre og kedelige. Æggene skal helst tilberedes lige inden servering, så smager de allerbedst. Drys med flagesalt, friskkværnet peber og rigelige mængder purløg.
Damon Schuster
Damon Schuster
2025-08-07 20:45:28
Count answers : 4
0
Hvis du giver dig i kast med at lave den ultimative scrambled eggs er der nogle ting, du skal huske: Brug gerne en slip-let pande. Det synes jeg, gir det bedste resultat. Og minus stress hvis æggene begynder at brænde på. Brug smør. Smør smager bare bedst, når man laver røræg. Smør giver den ultimative cremede fornemmelse. Steg ved middelvarme. Vi vil ikke have æg, som nogle steder har fået alt for meget og andre steder alt for lidt. Ved middelvarme for man en jævn scrambled eggs, og vi kan i ro og mag tage æggene af varmen, lige når de er ved at være færdige, så de kan varme videre på tallerkenen. Som jeg har nævnt før, så skub æggene rundt med en spatel. Jeg bruger en silicone spatel, som gør, at man kan lave bløde bevægelser. Men en træspatel er også fin. Pisk æggene godt sammen i en skål. Varm smør op på en slip lidt pande ved middelvarme. Kom æggemassen på. Når den begynder at boble lidt rundt i siderne, begynder man at skubbe æggene rundt. Der skal ikke røres. Når æggene er næsten færdige, tages de af varmen og over på 2 tallerkner. Æggene bliver nemlig ved med at sætte sig, når de er taget af varmen, og vi vil gerne have de der meget cremede æg. Scrambled eggs'ene nydes med det samme med et godt drys salt på.
Marcella Vandervort
Marcella Vandervort
2025-08-07 20:20:25
Count answers : 3
0
Tag gerne panden fra varmen inden æggemassen er stivnet helt op - pandens varme skal nok klare resten. Scrambled eggs er en klassiker på morgenbordet og passer perfekt til en brunch. Scrambled eggs, også kaldet røræg, består udelukkende af æg og fløde - og er så cremet og lækker, at det er svært at modstå. Denne opskrift på scrambled eggs er lige så nem og hurtig som du regner med.
Reyna Gaylord
Reyna Gaylord
2025-08-07 19:41:38
Count answers : 3
0
Hemmeligheden bag de perfekte scrambled eggs er lav varme og god tålmodighed. Når du tilbereder røræg langsomt, får du en silkeblød og cremet konsistens, hvor æggene ikke bliver tørre eller grynede. Pisk æggene godt sammen med mælk (eller fløde), salt og hvid peber. Smelt smørret på en pande ved lav varme og tilsæt æggemassen. Lad massen sætte sig en smule før du med en spartel skubber massen ind mod midten så den nærmest laver store flager/strimler i æggemassen, – fortsat ved lav varme. Undlade at røre for meget i den, så bliver rørægget mere smattet og grødet, – fremfor luftig og lækker. Fortsæt til æggemassen er godt tilberedt med stadig fugtig, – og sluk derefter for panden. Foretrækker du din røræg mere tilberedt, så giver du den naturligvis til den har den konsistens som du foretrækker. Hæld dine scrambled eggs/røræg i en skål, top med lidt grønt og et godt kværn sort peber.
Andre Kozey
Andre Kozey
2025-08-07 18:53:43
Count answers : 2
0
Pisk æg, fløde, salt og peber sammen. Smelt smør på en medium-varm pande. Tilsæt æggemassen og rør konstant, så æggene ikke sætter sig. Vigtigt at de ikke bliver for faste i konsitens. Tag panden fra varmen 1 minut før du normalt ville. Æggene vil virke meget flydende, men på grund af eftervarmen i panden vil de blive færdigtilberedt. Det vigtigste tip, jeg kan give dig til at lave røræg, er at de virkelig ikke skal ha’ for lang tid på panden. Æggene kan nemt blive stive og tarvelige, når de får for meget, og det dur jo ikke, når luftige og cremede scrambled eggs er det, vi alle drømmer om.
Amparo Smith
Amparo Smith
2025-08-07 18:06:24
Count answers : 4
0
Rør æg, mælk og salt sammen i en skål. Opvarm en pande med lidt olie ved middelhøj varme. Kom æggeblandingen på panden og rør konstant rundt. Efter 30 sekunder tages panden af i 10 sekunder, imens der stadigvæk røres rundt. Sæt panden tilbage igen og bliv ved sådan, indtil æggene er som du ønsker. Røræg skal nemlig være bløde og på ingen måde tørre. Han bruger godt nok creme fraiche i sine scrambled eggs, men i stedet bruger vi mælk eller fløde alt efter hvad vi lige har. Det synes vi giver de absolut lækreste røræg, som så krydres med salt og peber. Det er nemlig vigtigt, at de ikke bliver tilberedt ved for høj eller for lav varme. Så de får den helt rigtige konsistens.