:

Hvorfor putter man mælk i røræg?

Felicia Heidenreich
Felicia Heidenreich
2025-08-07 21:49:45
Count answers : 1
0
Dan Joines forklarer, at mælk kan fortynde den naturlige smag af æg og forhindrer den i at opnå den cremede og vanillecreme-lignende konsistens, som mange mennesker foretrækker. Tilføj aldrig mælk til dine røræg – det fortynder smagen og gør, at de bliver mere gummiagtige. Kokken Luke Selby mener, at det er en “kardinalsynd” at putte mælk i dine røræg. Det gør dem bare for våde. Ifølge madskribenten Rachel Phipps vil tilsætning af mælk næsten helt sikkert ødelægge rettens smag. Mens det kan få dem til at gå lidt længere, når du putter mælk i dine røræg, bliver de temmelig smagsløse og får den slags farve, du ville forvente af et storkøkkenanlæg.
Felipe Bode
Felipe Bode
2025-08-07 20:43:55
Count answers : 1
0
Kom æggene ned i en skål og tilsæt mælk og salt. Pisk det hele sammen til en samlet blanding med et piskeris. Varm en stor pande op med smør og lad smørret smelte. Hæld derefter æggeblandingen ud på panden. For at kunne give en mere præcis opskrift på hvordan jeg laver røræg, tog jeg denne gang tid. Det der ofte går “galt” med røræg er, at det får for lang tid på panden. Her et par ekstra tips til at få den bedste røræg: Der skal bruges en stor pande så æggene har plads. Lav ikke røræg i en gryde eller kasserolle. Brug ikke for meget smør eller stegemargarine på panden. Giv ikke æggene for lang tid. Jeg havde komfuret på varme 7 ud af 9. Tiden vil variere alt efter hvilke komfur man har og hvilken pande der bruges. Det er nok også svært at lave lækkert i så store mængder, uden at det bliver tørt. Det kræver en ret stor pande at få røræggen luftig, og så må æggene ikke få for lang tid på panden.
Irwin Fay
Irwin Fay
2025-08-07 18:22:17
Count answers : 3
0
Tilføj aldrig mælk til dine røræg – det fortynder smagen og gør, at de er mere tilbøjelige til at blive gummiagtige. At putte mælk i dine røræg er en kardinalsynd. Ved at tynde ud i æggene er det meget nemmere at overkoge dem – og sådan vil ingen have sine æg. Mælk kan også få blandingen til at dele sig under madlavning, hvilket ikke er ideelt.