Hvor længe skal suppeben koges?

Taryn O'Connell
2025-08-07 19:09:18
Count answers
: 4
Jeg starter som regel op på dette enten en tidlig morgen eller sen aften, da det skal stå og simre i 12-24 timer for at få så mange næringsstoffer ud som muligt. Lad det hele stå og simre i 12-24 timer.

Ardella Deckow
2025-08-07 18:13:54
Count answers
: 5
Lad det stå og simre ved svag varme. Det må endelig ikke koge for voldsomt, da det vil resultere i en uren suppe. Skum suppen godt et par gange i timen, og tjek efter 2½ time, om kødet er mørt og skal tages op. Lad resten af suppen stå og simre i 1½-2 timer yderligere, og skum igen et par gange i timen.

Cheyenne Adams
2025-08-07 18:08:43
Count answers
: 6
Det tager mange timer at koge en god kraftig fond, men efter et par nemme og overskuelige arbejdsgange i starten, passer fonden praktisk taget sig selv. Nu skal fonden simre i ca. 8 timer og gerne mere. Når fonden har simret i gode 8 timer, er det vigtigt at si al fonden fra igennem en finmasket si, gerne af to til tre omgange. Min anbefaling er, at du laver fonden dagen inden, du skal bruge den eksempelvis i en formidabel rødvinssauce eller kraftig fransk løgsuppe. Beregn det meste af en dag.

Carolyne Roberts
2025-08-07 16:34:31
Count answers
: 1
Lad fonden koge i lang tid og minimum 8 timer. Jeg sætter typisk mine fond over lørdag formiddag og koger den indtil lørdag aften.

Tyree Schumm
2025-08-07 15:51:12
Count answers
: 2
Læg låg på og lad nu oksekødssuppen simre i tre timer. Om nødvendigt skummes en gang mere. Kog suppeben med grøntsager i tre timer, og sigt suppen.

Lorena Keeling
2025-08-07 14:37:58
Count answers
: 3
Sæt kødet over i 3-4 l koldt vand. Bring det langsomt i kog og skum grundigt. Tilsæt 1 1/2 spsk. salt og skum igen. Læg kogeurterne samt timian og persille og peberkorn ved og lad suppen simre under låg i 3-4 timer. Tilberedningstid Ca. 3-4 timer, heraf arbejdstid ca. 1 time. For at få en kraftig suppe skal der koges meget mere kød, end der er "brug for" i suppen.

Cecile Wisozk
2025-08-07 14:28:19
Count answers
: 4
Lad høne og ben koge 1½ - 2 timer ved svag varme. Tilsæt urterne, suppevisken og krydderierne efter 1 times kogning. Lad hønen trække i suppen til den er afkølet.