:

Kan man pochere flere æg ad gangen?

Saul Becker
Saul Becker
2025-09-15 03:11:46
Count answers : 16
0
Ja, jeg har lavet mange traditionelle pocherede æg, som er tilberedt på den klassiske måde og det fungere super fint hvis ægget er helt friskt og nylagt. Men æg har jo en glimrende og forholdsvis lang holdbarhed og har man et æg der er en uges tid eller mere, så duer den traditionelle metode ikke. Jeg har googlet, jeg har set youtube videoer og jeg har porcheret mange, mange æg i hvirvelende vand, tilsat eddike og alle mulige andre gode råd. Til min frokost både i går og i forgårs lykkedes det, nu kan jeg nemlig lave pocheret æg både velsmagende, pænt og perfekt. Ægget bliver fint og perfekt porcheret med nedestående metode. Tag et glas og et stykke husholdningsfilm, som kommes ned i glasset, så filmen danner en lille skål, smører filmen med et par dråber olivenolie. I en gryde med kogende vand kogea ægget i 4 1/2 – 5 minutter, afhængigt af størrelsen på ægget.
Casimir Sawayn
Casimir Sawayn
2025-09-07 16:34:15
Count answers : 14
0
Det kræver lidt øvelse at lave en god hvirvel, men når først du mestrer teknikken, er det nemt at pochere æg på denne måde — dog kun ét æg ad gangen. Fordele: Nemt at pochere flere æg ad gangen. Ulemper: Svært at pochere mere end ét æg ad gangen. Fordele: Nemt at pochere flere æg ad gangen. Fordele: Holder ægget godt sammen. Ulemper: Kræver meget vand i gryden. Du kan faktisk også lave pocheret æg i mikroovn. Har du god tid, kan du pochere æg i sous vide. Du kan også slå ægget ud i varmt vand efter turen i sous vide og pochere det i ét minut, så hviden bliver perfekt.

Read also

Hvor lang tid skal et pocheret æg have?

Læg låget på, og pochér ægget i tre minutter. Lidt kortere tid, hvis du have en mere flydende blomme Read More

Hvordan pocherer man?

Tag et glas og et stykke husholdningsfilm, som kommes ned i glasset, så filmen danner en lille skål, Read More

Chaim Aufderhar
Chaim Aufderhar
2025-08-28 19:24:14
Count answers : 13
0
Derfor kan du normalt kun kan lave ét æg ad gangen, men vi har fundet en metode, hvor du kan tilberede flere æg på én gang. Afhængigt af størrelsen på panden kan du lave op til 4 æg på én gang. Du behøver ikke at lave nogen hvirvel i vandet, men kan bare slå æggene direkte ud i vandet. Æggene bliver lidt mere flade i formen end ved den traditionelle metode, da bunden af æggene bliver formet af pandens bund. Til gengæld er det meget nemmere, og du kan lave flere æg ad gangen.
Hadley Hilpert
Hadley Hilpert
2025-08-27 10:18:23
Count answers : 18
0
Jo flere æg du vil pochere jo bredere bør gryden være. Knæk æggene et af gangen i et lille glas eller lignende. Kom glasset så tæt på vandets overflade som muligt. Hæld forsigtigt ægget i. Undgå at hviden går i stykker. Lad æggene koge/simre i 2-3 minutter. Bring en gryde med vand i kog. Omrøring er ikke godt. Det er nemt at ramme den forkerte hastighed på vandet, og resultatet bliver ikke pænere. Det gør helt klart en forskel på æggenes opførsel om der er eddike i vandet eller ej. Men slutresultatet bliver ikke væsentligt pænere. Og der er eddikesmag. Konsistensen er nogenlunde den samme uanset metoden.

Read also

Kan man lave pocherede æg uden eddike?

Her kan du se hvordan du laver pocheret æg, som ret beset blot er et kogt æg. Og du skal hverken rør Read More

Hvor lang tid tager det at lave et æg?

Ægget skal skiftevis ligge i de to gryder i to minutter ad gangen. Denne proces gentages 16 gange - Read More

Delia Murazik
Delia Murazik
2025-08-16 04:45:59
Count answers : 23
0
Den lette metode, er nærmest ufejlbarlig og den jeg altid bruger simpelthen fordi den laver et perfekt resultat hver gang og er meget lettere, når der skal laves flere pocherede æg ad gangen. Jeg gør sådan her: Jeg tager et glas og et stykke husholdningsfilm. Den traditionelle metode har jeg brugt mange gange og den virker fint, men kræver lidt øvelse og virker lidt besværlig – især, hvis du gerne vil lave mere end et æg, da hviderne har det med at flyde rundt i vandet.
Leatha Collins
Leatha Collins
2025-08-07 07:29:58
Count answers : 23
0
Kog ikke mere end 2-3 æg ad gangen alt efter størrelsen på gryden. Lav så mange æg ad gangen, som der er behov for. Det omfatter en kop, lidt film og lidt olivenolie. Den er specielt god, hvis man skal lave mange pocherede æg.

Read also

Hvad sker der, når man pocherer et æg?

Når man pocherer et æg, kan man følge metode #1, hvor man dækker bunden af en pande med ca. 1 cm van Read More

Hvordan laver man det perfekte æg?

Det kan umiddelbart virke som en temmelig simpel kulinarisk opgave, som heller ikke kræver et arsena Read More