Hvordan pocherer man?

Cristopher Koch
2025-08-07 07:13:45
Count answers
: 6
Man pocherer et æg ved at hælde rigeligt vand og en smule eddike i en gryde og varme det op til kogepunktet. Når vandet koger, rører du rundt i gryden i en cirkel, så vandet danner en spiral. Ægget slås ud i midten af gryden, så hvirvlen fra vandet får ægget til at samle sig. Så pocherer du ægget i 3 minutter, til hviden er godt stivnet omkring blommen.
Herefter tager du ægget op med en hulske og lader det dryppe let af inden servering.
Man kan også bruge en æggeholder eller husholdningsfilm til at holde sammen på ægget, mens det bliver pocheret.
Det er også muligt at pochere æg i mikroovn eller sous vide.

Modesta Gottlieb
2025-08-07 07:11:48
Count answers
: 3
Dæk bunden af en pande med ca. 1 cm vand. Bring vandet i kog. Knæk æggene forsigtigt i panden. Lad dem simre i 2-3 minutter med låg på. Fjern den tynde hvide og server. Bring en gryde med vand i kog. Jo flere æg du vil pochere jo bredere bør gryden være. Knæk æggene et af gangen i et lille glas eller lignende. Kom glasset så tæt på vandets overflade som muligt. Hæld forsigtigt ægget i. Undgå at hviden går i stykker. Lad æggene koge/simre i 2-3 minutter.

Nicola Herman
2025-08-07 07:01:16
Count answers
: 4
Tag et glas og et stykke husholdningsfilm, som kommes ned i glasset, så filmen danner en lille skål, smører filmen med et par dråber olivenolie. Slå ægget ud i glasset med madlavningsfilm og saml filmen omkring ægget og luk til ved at sno lukningen rundt. I en gryde med kogende vand kog ægget i 4 1/2 – 5 minutter, afhængigt af størrelsen på ægget. Tag pakken op, fjern filmen og man har det mest perfekte pocherede æg.

Ron Cassin
2025-08-07 05:42:18
Count answers
: 3
Det kræver blot en gryde, et piskeris, vand, salt og eddike - og friske æg naturligvis.
Er du stadig lidt nervør for at gå i gang - så læs tippet om, hvordan du kan pochere æg i film, det er supernem metode til at lave pocheret æg, som lykkes hver gang.
Så her har du to metoder, og det er slut med at spørge: "Hvordan pocherer man et æg?".