:

Hvorfor skal man skumme suppen?

Margarete Kshlerin
Margarete Kshlerin
2025-08-06 01:33:09
Count answers : 3
0
Man skal skumme av suppen fordi det er kosmetisk, og suppen ser finere ut uten skummet. Det er ikke farlig å spise skummet, det er kun protein som har denaturert. Skummet er protein som kommer fra kjøttet eller beinmarg når man koker det, og det flyter opp på vannet. Det aller meste av proteinet er fortsatt i suppen etter at skummet er fjernet, enten blandet ut i selve suppemassen eller i kjøttet. Fjerning av skummet kalles gjerne "å skumme av suppen", og det resulterer i en klar og delikat kraft.
Andre Kozey
Andre Kozey
2025-08-06 01:26:06
Count answers : 2
0
Skumme suppen er vigtigt, især for de klare kødsupper. Første gang der skummes, er det lige før vandet når kogepunktet. Det er vigtigt for den klare suppe både for smag og udseende, at vi fjerner det skum og urenheder som kommer på overfladen, når vi koger kød. Brug en øse eller en hulske. Herefter tilsættes salt, suppevisk og evt. urter. Skum jævnligt gennem hele kogetiden.