Hvad kan man putte i suppen?

Telly Schamberger
2025-08-06 04:20:23
Count answers
: 4
Til servering bruger jeg gerne noget knasende sprødt, noget syrligt og sødt samt lidt krydderurter. Det kan være nødder, kerner, frø, bacon eller chorizo, der ristes på en pande og derudover er æbler i små tern og en håndfuld bredbladet persille, timian, oregano eller purløg også altid lækkert på suppe. Rigtig mange af de lækre suppeopskrifter bliver ekstra gode af at blive serveret med skønne toppings.

Dillan Zieme
2025-08-06 03:50:52
Count answers
: 0
Hak lidt ekstra tomat, rød peber, forårsløg, majs, ærter og andre grøntsager og fyld i små skåle.
Nødder som topping Lad nødder være en del af suppen, det gør dem også mere cremede.
Cashewnødder er særlig geniale til dette.
Men du kan også drysse både nødder og kerner oven på den færdige suppe.
Har du en rest ris, perlebyg, quinoa, pasta eller lignende er det lige til højrebenet at putte det ned i suppen.
Bælgfrugter er geniale fordi de er proteinrige og mættende.
Der findes en masse forskellige forkogte bønner, linser og kikærter på dåse som er nemme at bruge.
Tofu, kylling mm. er gode proteinkilder
Du kan drysse med steg tofu, kylling, bacon eller hvad der giver dig nydelse og som passer til dagens suppe.
Hvis du hellere vil have at toppingen bliver en del af din suppe, så kan du gøre den mere chunky på denne måde:
Tilføj grøntsager, forkogte kikærter eller færdigstegt kylling når suppen er blendet færdig.
Kør din Vitamix på hastighed 1-2 stykker i 5-10 sekunder, så "grovhakker" kniven indholdet, og du får en chunky og mættende suppe med bid.

Valerie DuBuque
2025-08-06 03:26:13
Count answers
: 2
Man kan putte kylling, karry, nudler, rejer og grøntsager i suppen.
Det er også muligt at tilføje forskellige slags brød som naanbrød, foccacia, fladbrød, hvidløgsbrød eller flutes, til at dyppe i suppen.
Man kan også lave sunde supper eller supper, der kan gøres sundere med få justeringer i opskriften, hvor man kan putte en masse grøntsager og vitaminer ind i kroppen på den mest velsmagende måde.
Derudover kan man også putte asiatiske ingredienser som karry, nudler og rejer i suppen for at give den en eksotisk smag.
Supper kan også være en let og nem måde at få ryddet ud i skuffer og skabe i køkkenet og i grøntsagsskuffen i køleskabet.
Man kan også tilføje olien og krydderier efter smag.
Og det er muligt at lave en suppe, der kan tilfredsstille alle smagsløg.
Og supper kan være en suveræn måde at få sneget en masse grøntsager og vitaminer ind i kroppen på den mest velsmagende måde.

Ruth Bergstrom
2025-08-06 02:51:43
Count answers
: 2
Hvis du falder over en lækker opskrift med fløde, kan du nemt bytte fløden ud med en af de her ingredienser: Havregryn Kartoffel Ris
Havregryn Til 1 kg. grøntsager skal der bruges 0,6 dl. havregryn og 12 dl. bouillon.
Kartoffel Til 1 kg. grøntsager skal der bruges en kartoffel og 12 dl. bouillon.
Ris Til 1 kg. grøntsager skal der bruges 0,6 dl. ris og 12 dl. bouillon.
Tilsæt evt. ris eller kartofler i dette trin.
Tilsæt evt. havregryn ved dette trin.
Kog grøntsagerne til de er møre.
Kom havregryn op i en skål og dæk dem til med bouillon.
Skræl kartoflen og skær den i mindre stykker.
Kom grøntsagerne op i gryden og svits dem i et par minutter.
Når suppen skal blendes, kommes bouillon, grøntsager og ris i blenderen.
Der skal bruges 12 dl. bouillon til 1 kg. grøntsager.
Hak lidt løg, hvidløg eller porre og svits det af i en stor gryde med lidt olivenolie og en knivspids salt.
Tilsæt stykkerne af grøntsager og svits det hele i ca. fem minutter.
Hæld bouillon i gryden.
Blend grøntsagerne og bouillonen til du opnår en cremet konsistens.
Smag suppen til med fx salt, peber og citron.
Krydr evt. med stærkere krydderier for at få en mere kraftfuld suppe.

Karley Sanford
2025-08-06 02:02:23
Count answers
: 6
Her er grøntsagssupper, supper med kød og fisk, supper til hovedret og til forret.
Masser af skønne supper - både kartoffelsuppe, fiskesuppe og misosuppe.
Der er suppeopskrifter til alle årstider og anledninger.