:

Hvordan varmer man foccacia?

Easter Ziemann
Easter Ziemann
2025-06-18 18:43:56
Count answers: 2
Brødet smager allerbedst direkte fra ovnen, men skulle der blive en rest tilovers, kan den sagtens genoplives dagen derpå ved at varme brødet i ovnen ved 160 grader varmluft. Sæt brødet ind i en kold ovn – og når den er 160 grader varm, så er brødet klar til spisning. På samme vis kan du også sagtens fryse det ned og lune det i ovnen.
Neva D'Amore
Neva D'Amore
2025-06-18 16:34:41
Count answers: 4
Foccacia kan varmes i en ovn på 200 grader varmluft i 20-25 minutter, indtil det er godt brunt. Jeg bager det på en pizzasten af støbejern. Hvis jeg skulle bage det på en almindelig pizzasten, ville jeg komme brødet i en dyb bradepande og så anbringe den oven på pizzastenen når det skulle bages.
Bonita Eichmann
Bonita Eichmann
2025-06-18 16:25:29
Count answers: 8
Varmer du de frosne skiver på en stegepande i et par minutter, er de klar til at blive spist. Gør brødet vådt Et tørt brød kan opvarmes i ovnen, men så bliver det blot endnu mere tørt, med mindre du følger dette tip: Skyl det godt og grundigt under vandhanen eller i en skål med mælk. Sørg for, at det suger noget fugt til sig. Herefter giver du brødet ti minutter i ovnen på 175 grader. Er det blevet meget fugtigt, skal det bage lidt længere. Optør og opvarmer du et helt brød i ovnen ved 200 grader, bliver skorpen sprød. Til gengæld skal det spises med det samme, da det hurtigt bliver knastørt.
Clifford Windler
Clifford Windler
2025-06-18 15:28:54
Count answers: 6
Jeg har fundet en løsning. Foccaciabrød er nok det mest sommerlige brød, jeg kan komme i tanke om. Det skal du bruge: 600 g koldt vand 200 g surdej - kan erstattes af 6 g gær 150 g groft ølandshvedemel (reklamelink) 600 g hvedemel - jeg er glad for at bruge den her hvedemel (reklamelink) 15 g salt 20-25 g olivenolie 1 lille håndfuld frisk timian eller rosmarin Flagesalt og peber En form at bage i - jeg bruger den her størrelse bradepande (reklamelink) Bag dit foccaciabrød i 25-35 minutter til det er godt gyldent. Afkøl på en rist og server det gerne lunt.
Nathen Senger
Nathen Senger
2025-06-18 15:26:32
Count answers: 4
Rør gær ud i en skål med vand. Tilsæt olie, salt og gra­hamsmel og rør det godt sammen. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og rør det godt igennem til en lind dej. Ælt hvedemel i lidt efter lidt, til dejen er let klistret og blød. Kom dejen i en ren skål og lad den hæve 1 time på køk­kenbordet med et rent klæde over. Bag den i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i cirka ­20 minutter.
Florida Paucek
Florida Paucek
2025-06-18 15:17:29
Count answers: 6
Når dejen er hævet godt op, trykkes den med fingrene, så der kommer lidt luftbobler. Tænd imens ovnen på 200 grader varmluft. Bag brødet i 35-45 minutter til det er gyldent og smukt. Hvis du kan få brødet ud af den helt varme form, så lad det køle af på en rist. Ellers lad det bare blive lidt mindre varm først i formen. Brødet kan sagtens fryses. Så lav du blot en ordentlig portion, og frys det ned. På den måde kan du altid tage det op, hvis du skulle få gæster og gerne vil servere lidt brød til maden.
Kraig Lindgren
Kraig Lindgren
2025-06-18 14:40:51
Count answers: 3
BRØD, BOLLER OG LIGN. ANBEFALES OPTØET INDEN OPVARMNING. BRØD, BOLLER OG LIGN. KAN EVENTUELT OPVARMES/RISTES PÅ BRØDRISTER I STEDET FOR AT VARMES I OVN. OPVARMNING KAN ENDVIDERE FRISKE ET BRØD/BOLLE OP DER HAR LIGGET I KØLESKAB, SÅ KRUMMEN IGEN BLIVER BLØD OG SKORPEN SPRØD. ALLE BRØD, BOLLER OG LIGN. HAR BEDST AF AT AFKØLE LIDT INDEN SERVERING. OPTØ EVENTUELT NATTEN OVER I PLASTIKPOSE. Kan opvarmes/lunes i mikroovn.