:

Hvilken mel til foccacia?

Bo Konopelski
Bo Konopelski
2025-07-16 03:49:47
Count answers : 3
0
Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og rør det godt igennem til en lind dej. Ælt hvedemel i lidt efter lidt, til dejen er let klistret og blød.
Beulah Monahan
Beulah Monahan
2025-07-16 03:15:44
Count answers : 2
0
1 kg Valsemøllen Tipo 00. Vent med at putte salt i til dejen er æltet i mindst 10 min., det gør dejen stram, og dit bageresultat bliver endnu bedre. Du kan få flere gode tips til at mestre dejen til focaccia her i vores bageskole om ‘Få succes med Tipo 00’.
Miguel Stoltenberg
Miguel Stoltenberg
2025-07-16 03:12:09
Count answers : 2
0
Du skal bruge 600g tipo 00 hvedemel. Men du kan simpelthen bruge samme mel som du bruger, når du bager pizza.
Laurie Waters
Laurie Waters
2025-07-16 02:41:05
Count answers : 2
0
Mel er ikke bare mel. Med den særligt finmalede Tipo 00-hvedemel får du det bedste frem i smag og konsistens. Den egner sig perfekt i italiensk dej til fx pizzabunde og focaccia. Her får du en nem og lækker opskrift på focacciabrød. 500 g hvedemel, tipo 00 Hvis du ikke har en røremaskine, kan du i stedet bruge en elpisker med dejkrog. Husk altid selv at justere mængden af mel, når du laver dej.