Hvilken mel til foccacia?

Bo Konopelski
2025-07-16 03:49:47
Count answers
: 3
Tilsæt hvedemel lidt efter lidt, og rør det godt igennem til en lind dej. Ælt hvedemel i lidt efter lidt, til dejen er let klistret og blød.

Beulah Monahan
2025-07-16 03:15:44
Count answers
: 2
1 kg Valsemøllen Tipo 00. Vent med at putte salt i til dejen er æltet i mindst 10 min., det gør dejen stram, og dit bageresultat bliver endnu bedre. Du kan få flere gode tips til at mestre dejen til focaccia her i vores bageskole om ‘Få succes med Tipo 00’.

Miguel Stoltenberg
2025-07-16 03:12:09
Count answers
: 2
Du skal bruge 600g tipo 00 hvedemel.
Men du kan simpelthen bruge samme mel som du bruger, når du bager pizza.

Laurie Waters
2025-07-16 02:41:05
Count answers
: 2
Mel er ikke bare mel. Med den særligt finmalede Tipo 00-hvedemel får du det bedste frem i smag og konsistens. Den egner sig perfekt i italiensk dej til fx pizzabunde og focaccia.
Her får du en nem og lækker opskrift på focacciabrød.
500 g hvedemel, tipo 00
Hvis du ikke har en røremaskine, kan du i stedet bruge en elpisker med dejkrog.
Husk altid selv at justere mængden af mel, når du laver dej.
Read also
- Hvad betyder focaccia?
- Hvad er poolish pizza?
- Kan man lave focaccia dagen før?
- Hvor længe må brød hæve?
- Hvordan varmer man foccacia?
- Hvor mange kalorier er der i en focaccia pizza?
- Hvad serverer man til foccacia?
- Kan man fryse foccacia?
- Kan bolledej stå natten over?
- Kan man lave dej til fødselsdagsboller dagen før?