Hvad serverer man til et ostebord?

Amya Cartwright
2025-06-17 01:16:15
Count answers: 8
Løgkompot opbevares på et skoldet glas og bruges som tilbehør til ostebordet – men også i burgere, til en rullepølsemad mv.
Lynsyltede pære i ingefær serveres kold og er perfekt som tilbehør til ostebordet, særligt blåskimmel er eminent med lynsyltede pære.
Syltede nødder kommes på rengjorte og skoldede glas.

Modesta Gottlieb
2025-06-16 20:46:34
Count answers: 3
Et ostebord kan være utroligt lækkert og så er det forholdsvist nemt at gå til alt efter graden af hjemmeproduktion. Jeg kan godt lide et godt brød til, som jeg selv bager, men et frisk og sprødt flutes fra bageren er bestemt ikke af vejen. Der skal også være nogle sprøde kiks eller rugbrødschips til. Der skal også være den klassiske emmentaler, en god brie, en hård ost og en god skæreost, som dog godt må være lidt kraftigere end den normale morgenmadsost. Pølserne er også en blanding af spegepølser med smag og noget godt italiensk skinke. En krydret paté og cornichoner er også et must på bordet hjemme hos os. Jeg laver næsten altid en grøn basilikumspesto, som er perfekt til at smøre på brødet sammen med både ost og pølse. Den rustikke oliventapenade er også lækker som tilbehør til pølser og skinken. Dip TID, som er lavet på syltede paprikastrimler og soltørrede tomater, giver sødt, salt og syrligt til bordet. Jeg bruger en gammel opskrift på løgkompot med snaps, som altid kommer på bordet, når der er gæster. Der skal også være noget sødt, og her bruger jeg oftest valnødder i honning. Der skal også være oliven til, hvor mine foretrukne er Oliven á la Grecque eller Nicoise Oliven, hvis man ikke er til de tørrede, salte oliven.