:

Kan man lave bruschetta dagen før?

Wyatt VonRueden
Wyatt VonRueden
2025-06-16 20:34:43
Count answers: 6
Det er bedst at lave din bruschetta lige før servering – ellers bliver brødet hurtigt blød og slatten. Dog kan tomatblandingen forberedes et par timer i forvejen og opbevares på køl. Sørg for at riste brødet til det er gyldent og sprødt, og undgå komme for meget topping på. Tilberedningstider kan ændre sig ved justering. Forb. tid 15 minutter Tilb. tid 10 minutter Samlet tid 25 minutter.
Lenora Kautzer
Lenora Kautzer
2025-06-16 20:23:21
Count answers: 3
Tomat-mixen kan sagtens laves dagen før, men brug aldrig salt før 15 minutter inden servering, da saltet trækker væsken ud af tomaterne.
Lorenzo Hills
Lorenzo Hills
2025-06-16 18:29:36
Count answers: 5
Holdbarhed: 1 dag Fordel tomatfyldet ovenpå brødskiverne og server med det samme så brødet ikke bliver blødt. Fryseegnet: Nej Bland alle ingredienserne sammen i en skål, og lad det gerne stå og trække lidt tid i skålen.
Maddison Hintz
Maddison Hintz
2025-06-16 17:26:24
Count answers: 6
Bruschetta’erne må ikke laves i forvejen, så trænger tomatsaften ned i brødskiverne og det hele bliver blødt og sjappet. Dette brød skal gerne laves dagen før, da der hører en fordej med til brødet, som gør smagsoplevelsen ganske god.
Hipolito Goldner
Hipolito Goldner
2025-06-16 16:48:33
Count answers: 3
Lad dem stå i skålen, mens brødene ristes. Rist brødskiverne på brødrister eller i ovnen, og gnid de ristede brød med et fed hvidløg, hvorefter de pensles med en smule olivenolie. Tid i alt 20 min. Arbejdstid 15 min. Hæld overskydende marinade og saft fra tomaterne og top de ristede brød med tomater. Fordel derefter parmaskinke eller serranoskinke over tomaterne – eller undlad dette hvis vegetar – og drys med fintstrimlet basilikum. Perfekt som en lille appetitvækker inden middagen og helt fantastisk på solrige sommerdage, hvor grillen tændes og man kan nyde de sidste solskintimer i haven eller på terrassen med et glas vin, bruschetta og hyggetid. Tip til variation af bruschetta Prøv også at dryppe lidt hjemmelavet pesto over, eller drysse med lidt ristede pinjekerner over eller andre krydderurter. I efteråret, er det også lækkert med lidt ristede svampe sammen med tomaterne. Parmaskinke kan fint undlades, hvis man gerne vil lave den vegetarisk Bruschetta med tomat er en himmelsk spise og tilmed super nemt at tilberede. none
Hunter Kunde
Hunter Kunde
2025-06-16 16:28:41
Count answers: 4
Alt i denne opskrift kan snildt laves dagen før og stå på køl natten over.