:

Hvordan steger man grønne bønner?

Kennedi Goldner
Kennedi Goldner
2025-07-20 14:39:12
Count answers : 6
0
Optø bønnerne hvis de er frosne, nip enderne af hvis de er friske. Riv hvidløget fint. Opvarm olivenolie på en pande og tilsæt bønner og hvidløg og sauter ved middel varme i et par minutter. Tilsæt sesamolie, balsamico og evt. sødning og sauter til bønnerne begynder at blive møre, de skal stadig have bid. Krydr med havsalt og friskkværnet peber. Drys mandlerne over ved servering. Grønne bønner stegt i hvidløg er bare altid godt og det tager ikke mange minutter at lave.
Hadley Doyle
Hadley Doyle
2025-07-20 14:13:30
Count answers : 6
0
Hem­me­lighe­den er at stege bøn­nerne på pan­den i lidt smør. Smør­ret trækker sma­gen frem i bøn­nerne. Derefter skal de ikke koges, men blot stege videre på pan­den i den væske, de selv fri­giv­er. Steg dem i smør og kry­d­derurter på pan­den, og du får møre, smag­fulde bønner. Smelt smøret på pan­den ved mid­del varme og lad det bruse op. Tilsæt mer­ian og lad det stege lidt. Skru højt op for pan­den og hæld bøn­nerne i smørret. Vend rundt, så alle bøn­nerne er vendt i smør­ret. Kry­dr med salat og peber. Læg låg på pan­den og skru ned. Steg videre ved svag varme 5–10 min­ut­ter til bøn­nerne er så møre, som du kan lide dem.
Trudie Koch
Trudie Koch
2025-07-20 11:45:50
Count answers : 2
0
Friske bønner skal koges 4-7 minutter i letsaltet vand afhængig af størrelse og afdryppe godt, inden du kommer dem på panden. Frosne bønner behøver ikke koges, når de tilberedes på panden, men følg anvisning på posen. Varm panden op til jævn varme og kom de grønne bønner på panden. Steg dem under omrøring til de tager lidt farve - ca. 6-8 minutter. De skal ikke blive brune eller miste sprødheden for meget, men de skal blive møre. Tilsæt hvidløg og steg det med i ca. 1 minut. Tilsæt bacon, mandler og smag til med æbleeddike, salt og peber. Server straks.