Hvordan steger man grønne bønner?

Kennedi Goldner
2025-07-20 14:39:12
Count answers
: 6
Optø bønnerne hvis de er frosne, nip enderne af hvis de er friske. Riv hvidløget fint. Opvarm olivenolie på en pande og tilsæt bønner og hvidløg og sauter ved middel varme i et par minutter. Tilsæt sesamolie, balsamico og evt. sødning og sauter til bønnerne begynder at blive møre, de skal stadig have bid. Krydr med havsalt og friskkværnet peber. Drys mandlerne over ved servering. Grønne bønner stegt i hvidløg er bare altid godt og det tager ikke mange minutter at lave.

Hadley Doyle
2025-07-20 14:13:30
Count answers
: 6
Hemmeligheden er at stege bønnerne på panden i lidt smør. Smørret trækker smagen frem i bønnerne. Derefter skal de ikke koges, men blot stege videre på panden i den væske, de selv frigiver. Steg dem i smør og krydderurter på panden, og du får møre, smagfulde bønner. Smelt smøret på panden ved middel varme og lad det bruse op. Tilsæt merian og lad det stege lidt. Skru højt op for panden og hæld bønnerne i smørret. Vend rundt, så alle bønnerne er vendt i smørret. Krydr med salat og peber. Læg låg på panden og skru ned. Steg videre ved svag varme 5–10 minutter til bønnerne er så møre, som du kan lide dem.

Trudie Koch
2025-07-20 11:45:50
Count answers
: 2
Friske bønner skal koges 4-7 minutter i letsaltet vand afhængig af størrelse og afdryppe godt, inden du kommer dem på panden. Frosne bønner behøver ikke koges, når de tilberedes på panden, men følg anvisning på posen. Varm panden op til jævn varme og kom de grønne bønner på panden. Steg dem under omrøring til de tager lidt farve - ca. 6-8 minutter. De skal ikke blive brune eller miste sprødheden for meget, men de skal blive møre. Tilsæt hvidløg og steg det med i ca. 1 minut. Tilsæt bacon, mandler og smag til med æbleeddike, salt og peber. Server straks.