:

Kan man lave tærtebund dagen før?

Makenzie Watsica
Makenzie Watsica
2025-06-09 21:24:32
Count answers: 4
Tid i alt 45 min. Arbejdstid 15 min. Holdbarhed 2 dage Kan fryses Ja Antal 1 portion Sæt dejen i køleskab i ca. 15-­30 minutter. Den er nu klar til at blive fyldt med tærtefyld. Prøv også: Få din madplan fra Valdemarsro her  >> Tid i alt 45 min.
Bo Konopelski
Bo Konopelski
2025-06-09 20:12:55
Count answers: 3
Du kan lave tærten i god tid, fx dagen før, og så skal den blot lunes i ovnen inden servering.
Colleen Zemlak
Colleen Zemlak
2025-06-09 17:49:45
Count answers: 3
Sæt dejen på køl i 30 min. Rul dejen ud i lidt hvedemel til en cirkel med diameter på 24-25 cm. Prik bunden med en gaffel. Forbag bunden i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 10 minutter. Husk at forbag bunden, inden du kommer fyld på, så får du det absolut bedste resultat. Vi bager altid vores tærter ved varmluft. Vi synes det giver det bedste resultat, hvor man både får en sprød bund og samtidig får fyldet en flot og let gylden farve. Du kan dog sagtens bage dine tærter ved almindelig ovn. Skru op til 200 grader alm. ovn og bag dine tærter efter opskrifternes anvisning.
Arden Jacobson
Arden Jacobson
2025-06-09 17:06:29
Count answers: 5
Tærter er den mest taknemmelige gæstemad, fordi alt kan laves på forhånd. Nogle tærtedeje skal ikke forbages, men der kan du lave tærtedejen dagen før og så bare rulle ud på dagen. Fyldet kan du svitse, æggemassen kan laves dagen før og opbevares i en tætsluttende beholder. Jeg ville personligt lave hele skidtet dagen før!