:

Kan man stege kyllingelår på panden?

Odessa Parisian
Odessa Parisian
2025-07-13 00:34:25
Count answers : 3
0
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver mad. Arbejdstid: 5 min. Stegetid: ca 15 min. Let at lave. Lav pris. 4 personer. Ingredienser til Kyllingelår, stegte8 kyllingelår (frosne, optøede) salt og peber 1 spsk smør 1 spsk neutral olie, fx majsolie. Tør kyllingelårene godt. Er de for våde, bliver de ikke sprøde. Varm smør og olie på en pande. Olien gør, at fedtstoffet kan opnå en højere temperatur uden at branke, det giver en bedre sprødhed. Brun kyllingelårene på alle sider ved god varme. Krydr dem med salt og peber. Dæmp varmen og steg kyllingelårene færdige ved jævn varme og under hyppig vending. Server omgående. Skindet bliver hurtigt blødt, især hvor der er brugt en frossen råvare. Tips: Kyllingelårene kan brunes og steges i gryde, det giver en god sky, men intet sprødt skind.
Marquis Friesen
Marquis Friesen
2025-07-12 22:31:43
Count answers : 1
0
Når det steges på den her måde, bliver kødet så mørt, at det er lige til at trække af benene. Hvor mange lår skal jeg beregne pr. person? Der kan være stor forskel på, hvor mange kyllingelår man kan spise, men jeg regner som regel med 3-4 kyllingeunderlår per person. Brun kyllingelårene af som beskrevet i opskriften, og tag dem herefter af panden. Steg herefter valgfrie grøntsager på panden i ca. 5 minutter. Hæld fløde på, krydr med salt og peber, og læg kyllingelårene tilbage i panden. Lad retten simre, til kyllingen er mør.
Susanna Lueilwitz
Susanna Lueilwitz
2025-07-12 22:12:44
Count answers : 2
0
Kyllingelår skal steges på en pande i ca. 10 minutter på hver side ved moderat varme i olivenolie. Generelt regner man med stegetid på kyllingelår er ca. 45 minutter, alt efter størrelsen på kylling. Underlår: 45 minutter. Kyllingelår med overlår: ca. 50 minutter. Brun kyllingen ca. 1 min. på hver side og steg dem derefter ved svag varme i ca. 6-8 min. - vend af og til. Stegtiden kan variere afhængigt af størrelsen på kyllingen og hvordan den tilberedes. Tag dem herefter af panden. Lad retten simre, til kyllingen er mør. Når det steges på den her måde, bliver kødet så mørt, at det er lige til at trække af benene. Tjek at kyllingen er gennemstegt.