Hvor længe skal kyllingelår koges?

Loyce Williamson
2025-07-13 00:29:56
Count answers
: 4
Kyllingen skal have cirka en time i ovnen og have en kernetemperatur på 75 grader.
Smelt smør og rapsolie tilsæt mel og lav en smørbolle.
Rist et par minutter og hæld bouillon fra kyllingen i gryden.
Kog op og stavblend.
Simrekog i 6-8 minutter sammen med fløde.
Smag til med salt og peber.
Lige før spisetid kommes asparges og ærter i gryden.
Kog op og kom de grønne urter i.
Hæld sauce og grøntsager over kyllingen.
Kog kartoflerne med salt under låg i cirka 10 minutter.
Træk gryden fra varmen, og lad kartoflerne trække til de er møre.
Hæld vandet fra og vend dem med hakket persille.

Lura Homenick
2025-07-12 23:58:54
Count answers
: 4
Kyllingelårene skal have 45 minutter i ovnen.
Tilsæt bouillon, hvis der mangler væde i bradepanden, og dryp honning på, når der mangler 15 minutter af stegetiden.
Kyllingelårene skal være møre og have en Ikke gennemstegt kyllinge- Understegne eller rå kyllingekød kan indeholde en溝rme, der kan give mavepine og diarré.

Shanie Murphy
2025-07-12 21:55:49
Count answers
: 1
Læg kyllingelårene tilbage i gryden. Skru lidt ned for varmen og lad det simre 10-15 minutter (alt efter størrelsen på lårene. Hvis de er meget store, så skal de have lidt længere tid).
Read also
- Hvilke retter kender I, hvor kyllingelår indgår?
- Hvordan får man sprødt skind på kyllingelår?
- Hvor meget kød på kyllingelår?
- Hvor længe skal kyllingelår stege på panden?
- Hvor meget kød beregnes pr. person?
- Kan man købe kyllingelår uden ben?
- Kan man stege kyllingelår på panden?
- Hvor lang tid skal kyllingelår koges?
- Hvad vejer et kyllingelår uden ben?
- Kan man genopvarme kyllingelår?