:

Hvor længe skal kyllingelår koges?

Loyce Williamson
Loyce Williamson
2025-07-13 00:29:56
Count answers : 4
0
Kyllingen skal have cirka en time i ovnen og have en kernetemperatur på 75 grader. Smelt smør og rapsolie tilsæt mel og lav en smørbolle. Rist et par minutter og hæld bouillon fra kyllingen i gryden. Kog op og stavblend. Simrekog i 6-8 minutter sammen med fløde. Smag til med salt og peber. Lige før spisetid kommes asparges og ærter i gryden. Kog op og kom de grønne urter i. Hæld sauce og grøntsager over kyllingen. Kog kartoflerne med salt under låg i cirka 10 minutter. Træk gryden fra varmen, og lad kartoflerne trække til de er møre. Hæld vandet fra og vend dem med hakket persille.
Lura Homenick
Lura Homenick
2025-07-12 23:58:54
Count answers : 4
0
Kyllingelårene skal have 45 minutter i ovnen. Tilsæt bouillon, hvis der mangler væde i bradepanden, og dryp honning på, når der mangler 15 minutter af stegetiden. Kyllingelårene skal være møre og have en Ikke gennemstegt kyllinge- Understegne eller rå kyllingekød kan indeholde en溝rme, der kan give mavepine og diarré.
Shanie Murphy
Shanie Murphy
2025-07-12 21:55:49
Count answers : 1
0
Læg kyllingelårene tilbage i gryden. Skru lidt ned for varmen og lad det simre 10-15 minutter (alt efter størrelsen på lårene. Hvis de er meget store, så skal de have lidt længere tid).