:

Hvilket salat bruger man til cæsarsalat?

Genevieve Schoen
Genevieve Schoen
2025-06-29 22:26:20
Count answers : 4
0
En cæsarsalat er en grøn salat af romainesalat og croutoner vendt i en dressing med citronsaft, olivenolie, æg, Worcestershire Sauce, ansjoser, hvidløg og dijonsennep. Almindelige ingredienser i mange opskrifter er romainesalat, olivenolie, knuste hvidløg, salt, Dijon sennep, sort peber, citronsaft, Worcestershire sauce, ansjoser, rå eller let kogte æg, revet parmesanost og croutoner. Ifølge Rosa Cardini indeholdt den oprindelige Cæsarsalat hele salatblade, som skulle løftes af stammen og spist med fingrene, let kogte æg og italiensk olivenolie. Rominasalaten er altså den valgte salat til cæsarsalat.
Henri Ruecker
Henri Ruecker
2025-06-29 20:30:55
Count answers : 1
0
Cæsar salat, eller ceasar salad om du vil, er en af mine yndlingssalater. Det skal være let men godt, og det skal stadig mætte og tilfredstille sanserne. Cæsar salat er bare en skøn, klassisk salat også kaldet ceasar salad. Den består helt klassisk romaine salat og brødcroutoner vendt med en dressing, der blandt andet består af æg, citron, olie, ansjoser, sennep, parmesan og peber. Min version af cæsar salat er ret klassisk i de fleste elementer. Salat, kylling, brødcroutoner, ost og dressing. Jeg laver dog altid hvidløgscroutoner og paneret, sprødstegt kylling. Opskriften er nok til 2 sultne personer eller 3 alment sultne personer med lidt brød til. 2 stk romainesalat vælges til denne salat, eller lignende salat.
Lance Walker
Lance Walker
2025-06-29 20:08:47
Count answers : 4
0
Pluk salaten og fordel den på fire tallerkener. Vend kyllingebrysterne, skru lidt op for varmen og steg dem i cirka 4­-5 minutter på den anden side. Skær kyllingebrysterne i skiver, anret dem på tallerkener og kom til sidst dres­sing, parmesan og croutoner ovenpå. Gør imens dressing, croutoner og salaten klar. Kom smør og olie på en kold pande og læg kyllingebrysterne på panden med skind­ siden ned. Lad kyllingebrysterne stege langsomt ved middelvarme i 20 minutter på skindsiden. Rids skindsiden af kyllingebrysterne med en skarp kniv og drys med salt og peber.