:

Hvornår er røræg færdig?

Ima McDermott
Ima McDermott
2025-10-15 15:06:18
Count answers : 25
0
Røræg er færdig når æggene stadigvæk er bløde og cremede. Steger de for længe bliver æggemassen hård og smuldrende. Forb. tid: 3 minutter. Tilb. tid: 7 minutter. Samlet tid: 10 minutter.
Jovanny Wyman
Jovanny Wyman
2025-10-06 04:13:51
Count answers : 15
0
Tag gerne panden fra varmen inden ægggemassen er stivnet helt op. Tag panden af varmen og drys med purløg. Varm æggene ved jævn varme i ca. 3 min. under konstant omrøring - indtil æggene har samlet sig og væden er fordampet.

Read also

Hvordan laver man god scrambled eggs?

Rør æg, mælk og salt sammen i en skål. Opvarm en pande med lidt olie ved middelhøj varme. Kom æggebl Read More

Hvorfor putter man mælk i røræg?

Kom æggene ned i en skål og tilsæt mælk og salt. Pisk det hele sammen til en samlet blanding med et Read More

Ruth Gutmann
Ruth Gutmann
2025-09-27 05:36:46
Count answers : 17
0
Tag æggene af varmen, når de har den rette konsistens. Æggene skal helst tilberedes lige inden servering. Tid i alt 5 min. Arbejdstid 5 min.
Dawn Nicolas
Dawn Nicolas
2025-09-18 20:43:26
Count answers : 12
0
Når æggene netop er begyndt at samle sig og stadig er let fugtige, tages de af varmen – de færdiggør tilberedningen på tallerkenen. Æg fortsætter med at tilberede, også når de tages af varmen. Det er afgørende at tage dem af blusset lige før de er færdige. Husk: det er bedre at tage dem for tidligt end for sent.

Read also

Kan man putte creme fraiche i scrambled eggs?

Jeg har dog ændret lidt i min udgave af opskriften, således der ikke er så meget smør i. Eller rett Read More

Hvordan laver man scrambled eggs med mælk?

Kom æg og mælk i en skål og pisk dem let sammen med en gaffel. Kom æggemassen på en pande med smør Read More