Hvorfor bliver min tærte våd?
Når man føler sig snydt for bundens sprøde knas, er det ofte fordi dejen ikke har fået nok varme og Read More
Når man føler sig snydt for bundens sprøde knas, er det ofte fordi dejen ikke har fået nok varme og Read More
I en snæver vending kan du bare bruge en almindelig springform, selvom den har en noget højere kant Read More
Tryk dejen ud med fingrene. Forbag altid dejen inden du lægger fyld på. Jeg plejer at bage min i 8 Read More
Alle typer af ovnfaste skåle - porcelæn, keramik, metal og silikone – kan bruges i airfryeren. Read More
Du kan lave din tærtebund selv – det er et spørgsmål om tid – eller du kan købe en færdig. Her er e Read More
Kødet skal have stuetemperatur. Rids sværene. Gnid med salt. Hold sværene vandret. Skru op for t Read More
Filodej og butterdej adskiller sig både i ingredienser, struktur og anvendelse. Filodej er ofte lav Read More
Ja, man kan bruge færdig dej til pirogger. Jeg nappede den helt nemme; en hurtig rulle færdig dej fr Read More