:

Hvordan får man sprød flæskesvær?

Alexys Wisoky
Alexys Wisoky
2025-09-19 05:38:47
Count answers : 22
0
Tjek at sværen er ridset. Gnid din steg med fugt og salt. Brug et vandfad. Hold stegen i vater. Slutspurt med grillfunktionen.
Clifford Windler
Clifford Windler
2025-09-19 04:03:00
Count answers : 25
0
Kødet skal have stuetemperatur. Rids sværene. Gnid med salt. Hold sværene vandret. Skru op for temperaturen.

Read also

Hvorfor bliver min tærte våd?

Når man føler sig snydt for bundens sprøde knas, er det ofte fordi dejen ikke har fået nok varme og Read More

Kan man bruge springform i stedet for tærteform?

I en snæver vending kan du bare bruge en almindelig springform, selvom den har en noget højere kant Read More

Lance Walker
Lance Walker
2025-09-19 01:04:51
Count answers : 16
0
Rids sværen smalt og helt ned til kødet. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene. Hvis du vil have boblende svær, skal ovnens temperatur op på 225-250 grader. Læg dem i en bradepande, og skru ovntemperaturen op på 225-250 grader. Kødet kan godt tåle at få en længere stegetid uden at det bliver tørt. Skru ovnen op på 225-250 grader og steg videre til sværen er sprød.