:

Perfekt cappuccino opskrift

Carlee Jerde
Carlee Jerde
2025-08-28 14:55:10
Count answers : 12
0
30 ml Espresso, 100 ml kold mælk eller mælkealternativ. Bryg et espressoshot på din espressomaskine eller espressokande I din kop. Hæld den kolde mælk op I din mælkekande eller mælkeskummer og begynd at steame mælken. Hæld den varme mælk og mælkeskum oven I espressoen. Vi anbefaler, at brygge espressoen på Signature Blend no. 64, der med sin høje intensitet og dybde er det perfekte match til bløde mælkedrikke Opnå det perfekte mælkeskum ved brug af letmælk eller sødmælk, som har et højere fedtindhold.
Annabel Abshire
Annabel Abshire
2025-08-28 10:37:09
Count answers : 15
0
Afvej 18 gram kaffebønner Kværn kaffebønnerne fint og klargør dit portafilter Bryg et espressoshot Hæld 150 ml mælk op i din mælkekande Damp til den er ca. 65 grader varm og der er 50 % mælk og 50% mælkeskum Hæld den varme mælk oveni dit espressoshot Top evt. din cappuccino med chokoladeflager eller kanel Så er din Cappucino klar til servering

Read also

Hvad er forskellen på håndmadder og smørrebrød?

Forskellen på håndmadder og smørrebrød er, at smørrebrødet er det højt belagte, og håndmadderne er d Read More

Hvad består smørrebrød af?

Et stykke smørrebrød består af en skive brød – som regel rugbrød – smurt med smør og toppet med pålæ Read More

Ahmed Treutel
Ahmed Treutel
2025-08-28 09:31:43
Count answers : 15
0
Bryg espresso. Damp mælken. Hæld mælken. Pynt og smag. Brug friskristet kaffe. Rens udstyret. Eksperimentér med mælketyper.
King Bosco
King Bosco
2025-08-28 09:28:03
Count answers : 18
0
Cappuccino består af 3 dele. 1/3 espresso 1/3 dampet mælk 1/3 mælkeskum. Bryg et skud espresso. Damp mælken. Hæld den dampede mælk over dit skud espresso. Opvarm koppen før du brygger. Læs vores guide til brygning af espresso. Anvend en mørkristet kaffe. Anvend en lidt lysere ristning til din espresso. Dampet mælk og mælkeskum er et og samme trin. Anvend frisk mælk. Anvend en mælk med et højt indhold af fedt. Damp mælk med en espressomaskine. Hold dampstaven lige under overfladen af mælken. Sænk dampstaven lidt mere ind. Damp mælk uden en espressomaskine. Brug en håndholdt mælkeskummer. Hæld den opvarmede mælk i stempelkanden. Pisk. Hæld langsomt din dampede mælk over espressoen. Hæld den tunge del først og lægge sig som lag #2. Lægge sig ovenpå den dampede mælk som lag #3.

Read also

Hvordan brygger man den bedste kop kaffe?

Det er helt et spørgsmål om personlig smag og temperament. Om, hvad der er rigtigt for dig. Kaffe Read More

Hvilken kaffe er bedst for nybegyndere?

Start med Single Origin-kaffe, da det giver dig mulighed for at smage unikke karakteristika fra én b Read More