:

Perfekt mokka opskrift

Myron Dooley
Myron Dooley
2025-09-12 19:53:48
Count answers : 14
0
Kagen bages i 27 minutter. Med en si passeres mel, bagepulver og natron direkte i. Sukker, olie, æg, vanilje og salt kommes i skålen og blandes. Smør og salt piskes cremet. Kagen dekoreres med instafashionable rosmarintræer. Chokolade og kakao kommes i en skål og den varme kaffe hældes i. Kagen hældes i en form på ca. 22 cm. Hvis du venter, bliver det en dejlig creme på en dejlig kage.
Coby Jast
Coby Jast
2025-09-10 19:19:42
Count answers : 15
0
Chokolade-mokka parfait. Kog fløden op med kaffepulver. Smelt chokoladen heri, indtil den er helt opløst. Pisk æggeblommer og sukker fuldstændig hvidt og luftigt. Vend de to masser sammen, og kom dem i nogle smukke glas og forme. Smid dem så i fryseren i mindst 5-6 timer.

Read also

Hvad er forskellen på håndmadder og smørrebrød?

Forskellen på håndmadder og smørrebrød er, at smørrebrødet er det højt belagte, og håndmadderne er d Read More

Hvad består smørrebrød af?

Et stykke smørrebrød består af en skive brød – som regel rugbrød – smurt med smør og toppet med pålæ Read More

Angelita Botsford
Angelita Botsford
2025-08-28 03:54:45
Count answers : 13
0
Pisk æggeblommerne skummende med sukkeret. Opløs kaffen i varmt vand og rør den i æggemassen. Pisk fløden stiv. Bland resten i æggemassen. Hæld parfaiten i 4 glas og frys dem i ca. 3 timer. Ved serveringen pyntes desserten med flødeskum, reven chokolade, mandelflager og chokoladebønner.
Isaias Cruickshank
Isaias Cruickshank
2025-08-28 03:12:07
Count answers : 20
0
Forbered kaffen: Bryg 50 ml mellemristet kaffe fra Rwanda, der har en perfekt balance mellem sødme og syrlighed. Smelt chokoladen: Smelt den mørke chokolade over et vandbad og tilsæt den bryggede kaffe. Pisk æggene og sukker: I en separat skål, pisk æggene og sukkeret indtil blandingen er lys og luftig. Tilsæt chokoladen: Når chokoladen er kølet lidt af, fold den forsigtigt ind i ægblandingen. Tilsæt flødeskum: Pisk fløden til bløde toppe og fold den forsigtigt i chokoladeblandingen. Anret og afkøl: Fordel desserten i portionsglas og stil dem på køl i mindst 2 timer. Pynt: Før servering kan du drysse lidt kakao på toppen for ekstra pynt og smag.

Read also

Hvordan brygger man den bedste kop kaffe?

Det er helt et spørgsmål om personlig smag og temperament. Om, hvad der er rigtigt for dig. Kaffe Read More

Hvilken kaffe er bedst for nybegyndere?

Start med Single Origin-kaffe, da det giver dig mulighed for at smage unikke karakteristika fra én b Read More

Jordane Hegmann
Jordane Hegmann
2025-08-28 03:00:00
Count answers : 15
0
Mokka smørcreme Bland kogende vand med kaffepulveret. Hvis du har en sprøjtepose og stjernetyl, så fordel lidt på halveden af havregrynskagerne Mokka smørcreme 225 g smør, stuetempereret 300 g flormelis1 stk æggeblomme 1 knivspids salt 1 spsk instant kaffepulver1 spsk kogende vand 1 spsk rå kakaopulver