:

Nem vin guide

Cathy Vandervort
Cathy Vandervort
2025-09-13 22:12:16
Count answers : 18
0
Smagsekspert Charlotte Mithril giver her 4 enkle trin til den gode vinsmagning. Følg disse 4 trin når du laver vinsmagning for at få alle sanseindtryk med og danne dig det bedste overblik over vinens smag. 1. Se på vinen. 2. Duft til vinen. 3. Smag på vinen. 4. Tænk.
Lenora Kautzer
Lenora Kautzer
2025-08-31 20:03:56
Count answers : 13
0
1. Match med den dominerende smag 2. Smagenes intensitet skal være i balance 3. Hvid til fisk og rød til kød? Ja, men ikke altid! 4. Geografien kan hjælpe dig 5. Vær modig!

Read also

Hvad er forskellen på håndmadder og smørrebrød?

Forskellen på håndmadder og smørrebrød er, at smørrebrødet er det højt belagte, og håndmadderne er d Read More

Hvad består smørrebrød af?

Et stykke smørrebrød består af en skive brød – som regel rugbrød – smurt med smør og toppet med pålæ Read More

Vincenzo Schinner
Vincenzo Schinner
2025-08-24 02:07:10
Count answers : 18
0
Hvad er tør vin? En tør vin betyder, at vinen ikke er sød. Hvad betyder sec? Hvad er sød vin? Hvad betyder kraftig vin? Hvad betyder let vin? Hvad betyder fed vin? Hvad er frugtig vin?
Laurie Waters
Laurie Waters
2025-08-23 21:35:05
Count answers : 21
0
Hovedreglen er dog at man hellere må servere vinene for kolde end for varme. Rødvine Lette og unge rødvine: 14-16 °C Lettere kraftige rødvine: 16-17 °C Kraftige og tunge rødvine: 17-18 °C Hvidvine Lette og friske hvidvine: 6-8 °C Rundere og bløde hvidvine: 10-12 °C Komplekse og fyldige hvidvine: 12-14 °C Lette og friske bobler: Cava, Prosecco, Moscato, Lambrusco 7-9 °C Klassisk Champagne: 9-11 °C Komplekse og mere fyldige bobler: 10-12 °C

Read also

Hvordan brygger man den bedste kop kaffe?

Det er helt et spørgsmål om personlig smag og temperament. Om, hvad der er rigtigt for dig. Kaffe Read More

Hvilken kaffe er bedst for nybegyndere?

Start med Single Origin-kaffe, da det giver dig mulighed for at smage unikke karakteristika fra én b Read More