Her får du vores guide til valg af økologiske hele kaffebønner.
Hvilken bryggemetode foretrækker du?
Stempelkande: Her maler du dine kaffebønner grovere, da filteret er groft og ikke egner sig til helt fintmalet kaffe.
Smagsnuancer Der findes virkelig mange smagsnuancer og vi har alle personlige præferencer og oplevelse af smage.
Sød, syrlig og bitter Nødder, chokolade, frugtig og blomstret
Filterkaffe/Pour Over Til filterkaffe i almindelig kaffemaskine eller som "Pour Over" anbefaler vi nedenstående kaffevarianter, da disse er lysristet hvilket fremhæver de syrlige, frugtige og florale noter i kaffen.
Når du brygger kaffe med stempelkande, anbefales en mørkere ristning, da den grove kværning giver en fyldigere kop.
Vi rister vores Guatemala og Mexico til espresso brygning, dog kan du også bruge disse til øvrige bryggemetoder, hvis du ønsker dette.
Vores udvalg af hele kaffe bønner