:

Kan man redde en tynd mayo?

Roberto Lubowitz
Roberto Lubowitz
2025-09-19 23:58:34
Count answers : 12
0
Bliver mayonnaisen for tyk undervejs piskes der nogle dråber vand eller eddike i.
Jett Torphy
Jett Torphy
2025-09-14 23:44:03
Count answers : 17
0
Ja, det er muligt at redde en tynd mayo. Hvis mayonnaisen er løbende og tynd og den den virker grynet, så er den skilt. Kom en æggeblomme i en ren skål. Hæld en smule af den skilte mayonnaise i æggeblommen og rør rundt indtil den samler sig til en creme. Rør rundt og hæld den skilte mayo i, i små portioner. Vent med at hælde en ny portion i indtil den forrige har samlet sig.

Read also

Hvordan laver man sin egen mayonnaise?

Brug lidt armmuller, så den ikke bliver for tynd. Rør, pisk eller stavblend den, pift den op med h Read More

Hvilken olie er bedst til hjemmelavet mayonnaise?

Du SKAL bruge varmpresset olie, for med koldpresset olie bliver det en bitter omgang. Jeg plejede a Read More

Bernie White
Bernie White
2025-09-05 05:58:51
Count answers : 13
0
Ved en mayonnaise kan man ofte redde sin skilte creme. Hælder du den skilte creme langsomt i den nye æggeblomme i en tynd stråle. På den måde får du bundet den skilte creme ind i blommen og derved skaber en ny mayo! Det kræver nok lidt mere justering af smagen efterfølgende – men hey, du behøver ikke at kassere! Se opskriften på en klassisk mayonnaise. Når tingene er blandet sammen, så hælder du den skilte creme langsomt i den nye æggeblomme i en tynd stråle. Find en ny skål frem og læg en ny æggeblomme i. Tilsæt de klassiske smagsgivere (dog i lidt mindre grad, da du jo allerede har lavet en 'mayo', som så er skilt). Husk ensartet temperatur.
Mariah Grimes
Mariah Grimes
2025-08-29 13:56:50
Count answers : 25
0
Er din mayonnaise blevet for tynd? Vælger du at piske din mayonnaise med en elpisker, risikerer du, at den skiller. Men bare rolig, den kan reddes! Tag en ny æggeblomme, og pisk den sammen med en smule sennep, eddike og salt. Tilsæt dernæst gradvist den skilte mayonnaise i en tynd stråle, imens du pisker — så er din mayonnaise faktisk reddet.

Read also

Hvorfor skal der eddike i mayonnaise?

Det er vigtigt at mayonnaisen har godt med syre, ellers bliver den bare som olie i smagen. Tilsæt m Read More

Hvorfor samler min mayonnaise sig ikke?

Mayo skiller typisk hvis der er for meget væske i fra starten. Olien bliver hældt for hurtigt i. Der Read More

Toby Abshire
Toby Abshire
2025-08-19 21:14:56
Count answers : 18
0
Ja, kan reddes med en æggeblomme. Er det en stor portion kan den emulgere om. Hvis den begynder at skille kan den røres sammen igen.