:

Kan man bruge yoghurt i stedet for creme fraiche?

Howard Mann
Howard Mann
2025-08-11 08:04:40
Count answers : 4
0
Har du ikke den ene slags, kan du sædvanligvis uden problemer udskifte med et af de mange andre syrnede mælkeprodukter. Græsk yoghurt 10 % er desuden tilsat fløde for at give en fed og cremet konsistens. Græsk yoghurt findes også i en udgave med 2 % fedt. Den er god i dressinger og desserter, hvor cremen gerne må være syrlig, f.eks. cheesecakes, eller cremer, hvor yoghurten blandes med flødeskum for at bidrage med en frisk syre. Cremefraiche 38 % har samme fedtprocent som piskefløde, og den kan derfor både piskes til skum og varmes op uden at skille. Cremefraiche giver friskhed og syre til fx cremer med hvid chokolade, som ellers nemt bliver lidt for søde. Fraiche 9 %, Creme Frisk mv. er syrnet fløde i lettere udgaver med fedtprocent på 9 % eller 5 %, som er for lavt til at måtte kaldes cremefraiche. De er tyndere og mere syrlige end cremefraiche, og de er gode til dressing, dip og kolde saucer og som tærtemasse.
Gladyce Heathcote
Gladyce Heathcote
2025-08-11 07:22:30
Count answers : 3
0
Jeg er begyndt at bruge fromage frais til alt lige fra dressinger, koldskål, tzatziki, vaniljecremesdyp til frugt, kager osv. Jeg kan også finde på at spise det som yoghurt med musli.
Kayley Hermann
Kayley Hermann
2025-08-11 04:35:11
Count answers : 1
0
Ja, du kan i de fleste tilfælde godt bruge græsk yoghurt i stedet for cremefraiche. Græsk yoghurt har dog tendens til at skille lidt lettere i varme gryderetter. Cremefraiche 38% er den bedste erstatning for græsk yoghurt 10%, da den er tykkere i konsistensen.
Carol Walker
Carol Walker
2025-08-11 02:39:27
Count answers : 2
0
Yoghurt er syrnet skummet-, let- eller sødmælk. Græsk yoghurt 10 % er tilsat fløde for at give en fed og cremet konsistens. Den er god i dressinger og desserter, hvor cremen gerne må være syrlig, f.eks. cheesecakes, eller cremer, hvor yoghurten blandes med flødeskum for at give frisk syre. Skyr kan blandes med flødeosten til cheesecake for at lette den lidt og give frisk syrlighed. Cremefraiche giver friskhed og syre til cremer med hvid chokolade, som ellers nemt bliver lidt for søde. Fraiche 9 %, Creme Frisk mv. er syrnet fløde i lettere udgaver med fedtprocent på 9 % eller 5 %, som er for lavt til at måtte kaldes cremefraiche. De er tyndere og mere syrlige end cremefraiche, og de er gode til dressing, dip og kolde saucer og som tærtemasse.