:

Hvorfor bliver min kage klæg?

Trey Kling
Trey Kling
2025-08-11 01:24:46
Count answers : 0
0
Det er tit fordi kagen, på grund af bageformen, bliver bagt færdigt først i kanten og derfor stopper med at hæve dér. Du kan sætte en træske i lågen på ovnen de første ca. 10 minutter, så lågen bare lige står på klem, og derefter bage normalt. På denne måde lukker du dampen ud og hele kagen hæver som den skal. Du kan også bruge et jævnt bagningsbånd som disse fra Wilton. Undgå at dine kager hæver ekstra meget i midten eller at der kommer grimme sprækker i toppen. Alt hvad du skal gøre er at fugte båndet med koldt vand og sætte det omkring din bageform.
Chaim Jaskolski
Chaim Jaskolski
2025-08-10 22:13:18
Count answers : 3
0
Du har måske prøvet at bage cookies, men i stedet for et saftigt og chewy indre, fik du alt for sprøde cookies. Har du været i køkkenet og lavet fx de lækreste cookies med nødder i håb om, at de fik et sprødt ydre og et chewy indre – men alt du fik var bare et sprødt ydre og et sprødt indre? Bare rolig, for du kan nemt forvandle dine ekstra sprøde cookies om til simple og lækre chokoladesnacks. Ingen panik – det er nemt og hurtigt at redde bløde cookies.