:

Kan man redde en underbagt kage?

Sophia Dickinson
Sophia Dickinson
2025-08-10 23:44:34
Count answers : 3
0
Smag på den… synes du den er tør?? Du kunne jo dele den og lægge en god mørk chokoladeganache imellem… det er rigtig lækkert… Den bliver ikke tør. Lav en smør cream, del kagen lig et lag i midten, smør resten rund om kagen. Og pynt med nogle halve jordbær på toppe. Og fortæl at det er en ny kage opskrift du har prøvet. Jeg har en opskrift med smør cream rundt om kage, og den er et hit hver gang vi får den. Du kunne jo dele den og lægge en god mørk chokoladeganache imellem… det er rigtig lækkert… Smør cream skal laves rigtig god Du kunne jo dele den og lægge en god mørk chokoladeganache imellem… det er rigtig lækkert… Smør cream skal laves rigtig god Og pynt med nogle halve jordbær på toppe. Smør cream skal laves rigtig god 20 æggeblommer 300g flormelis 500g smør 500g mørk smeltet chokolade Jeg har en opskrift med smør cream rundt om kage, og den er et hit hver gang vi får den.
Sharon Medhurst
Sharon Medhurst
2025-08-10 21:56:08
Count answers : 5
0
Hvis du opdager, at brødet er underbagt, skal du straks tænde ovnen på 175 grader. Læg brødet direkte på risten og giv det yderligere 10-20 minutter, afhængigt af hvor underbagt det er. Har brødet allerede fået den perfekte skorpe, så læg et stykke stanniol løst over toppen – det forhindrer overbruning, mens det indre bager færdigt. Hvis midten stadig er fugtig og tung, men ikke rå, er der god chance for, at det ekstra tid i ovnen vil gøre underværker. Hvis du ikke kan nå at bage brødet færdigt med det samme, kan du i stedet behandle det som et "parbaked" brød. Lad det køle helt ned, pak det godt ind i plast eller en frysepose, og læg det i fryseren. Når du er klar til at spise det, lader du det tø op i køleskabet natten over og bager det færdigt næste dag med et par ekstra minutter i ovnen i forhold til originalopskriften.
Silas Hand
Silas Hand
2025-08-10 21:27:03
Count answers : 4
0
Har du været i køkkenet og lavet fx de lækreste cookies med nødder i håb om, at de fik et sprødt ydre og et chewy indre – men alt du fik var bare et sprødt ydre og et sprødt indre. Det eneste du skal gøre, er at: 1) Knække cookies i mindre stykker Find dine cookies frem og knæk dem i mindre stykker eller slå dem i stykker med en ske. 2) Smelt chokolade Når dine cookies er knækket i mindre stykker, skal der tempereres chokolade til dine chokoladesnacks. Følg denne guide fra Copenhagen Cakes, der viser dig hvor nemt, det er at temperere chokolade. Mængden af chokolade afhænger af hvor mange cookies, der skal forvandles til chokoladesnacks. En god tommelfingerregel er, at der går 85 gram chokolade til én cookie. Så har du bagt otte cookies skal du bruge 680 gram valgfri chokolade. 3) Bland sammen og sæt på køl Tag fat i dine sprøde cookiestykker og hæld dem op i den tempererede chokolade. Bland cookies og chokolade godt rundt og fordel bagefter blandingen på et bagepapirklædt fad eller lignende, så blandingen får en plan overflade. Stil bagefter fadet på køl i omkring 30 minutter. Skær eller knæk dine chokoladesnacks ud i passende stykker inden servering. Tip: Drys en smule havsalt over dine chokoladesnacks inden de kommer på køl for en mere dyb smag.
Forrest Witting
Forrest Witting
2025-08-10 21:26:15
Count answers : 6
0
Kan man redde en underbagt kage? none