Hvorfor bliver pesto bitter?

Junius Adams
2025-08-07 14:52:10
Count answers
: 3
Jeg havde en stor batch af pesto, som smagte forfærdeligt bitter. Jeg opdagede, at problemet var med min garlic. Jeg brugte en nyere, stærkere hoved af garlic, og når jeg føjede det til min foodprocessor med min basil, pinjekerner og salt, smagen ændrede sig straks fra frisk til bitter. For mange cooks fra forums, jeg konsulterede, havde ikke godt resultater, når de brugte lange strænger af revet Parmesan eller Romano ost. Jeg fik godt resultater, da jeg brugte finthakket Pecorino Romano ost fra Trader Joe’s, som praktisk talt kan opløses mellem dine fingre, så det kan blande sig godt med basil, pinjekerner, olivenolie og hvidløg, som du har kørt igennem din foodprocessor. Med tilsætning af finthakket Pecorino Romano kunne jeg konsistently lave god pesto ved at følge følgende opskrift: Pesto Recipe, som inkluderer 2 kop basil, 1/4 kop pinjekerner, 1 fed hvidløg, 1/4 teskefuld kosher salt og 1/3 kop olivenolie samt finthakket Pecorino Romano ost efter smag.

Talon Mante
2025-08-07 13:50:50
Count answers
: 4
Der kan være flere årsager, men følger du disse fire tips, er vi ret sikre på, at din pesto ikke har skyggen af bitterhed over sig. Nogle olivenolier har en lidt bitter smag. Vælg en, du godt kan lide. Undlad at blende for længe. Jo kortere tid, jo bedre. Blend ikke hvidløg med. Pres i stedet feddene i en hvidløgspresser, og rør dem i efterfølgende. Så kan du også tilsætte lidt ad gangen, til du rammer den rigtige smag. Er skaden sket, og smager din pesto bittert, så prøv at tilsætte lidt citronsaft.

Freeman Lemke
2025-08-07 11:25:10
Count answers
: 1
The most common reason pesto tastes bitter is that the olive oil is past its best and has started to turn rancid. If you have made your pesto in a food processor or blender, the oil may also have turned bitter from the crude, sheering action of the blades. Your olive oil is naturally bitter, olive oil can vary from mild, floral, and neutral to fruity, sour, acidic, peppery, grassy, or slightly bitter. Herbs, nuts, and garlic can also taste bitter, some leaves may have notes of anise, lemon, and even cinnamon, so you could have found yourself with a variety you haven't tasted before. Your production method is responsible for it, when you sheer olive oil with a fast-moving blade, you're effectively slicing the oil into microscopic droplets, this aids the release of compounds called polyphenols, which are highly bitter. The colour, texture, smell, and flavour of all food change over time, so the very moment you twist the cap on a jar of pesto, you are starting its inevitable journey of degradation. Prolonged exposure to air turns herbs bitter and may be accompanied by the telltale sign that the colour of the sauce looks more brown or grey than it did before.