:

Hvilke oliven er bedst til tapas?

Jevon Balistreri
Jevon Balistreri
2025-09-05 03:08:09
Count answers : 14
0
Brug dem som snack, til tapas, i salaten eller paella. Grønne Oliven m. Hvidløg 280g - AlmondeliHer får du de gode manzanilla oliven med hvidløg og uden sten. Grønne Oliven m. Citron 280g - AlmondeliHer får du de gode manzanilla oliven med hvidløg og uden sten. Oplev Iliada´s cocktail olivenmix – en græsk fest for sanserne, der er perfekt til at løfte enhver anledning! Gør dit næste tapasbord til en oplevelse, der vil begejstre dine gæster og efterlade dem med en lyst til mere! Lad dig føre på en smagfuld rejse til det solbeskinnede græske fastland med vores vidunderlige grønne oliven! NyBedste oliven græske og spanskeVi har grønne oliven fra grækenland og Spanien, vi har grillede oliven og oliven med smag
Jacey Schneider
Jacey Schneider
2025-09-03 10:49:26
Count answers : 15
0
De lækre Taggiasca-oliven er for eksempel oplagte til tapas-bordet, i salater, i fiskeretter, på pizza og sammen med pasta. Taggiasca-oliven er en spise-oliven af ypperste kvalitet. De har en fin og elegant smag. Vores Taggiasca-oliven er meget smagfulde, frugtige og aromatiske. Taggiasca-oliven kan nydes som en snack sammen med et glas vin, men de er også lækre i et væld af retter.

Read also

Hvorfor bliver pesto bitter?

The most common reason pesto tastes bitter is that the olive oil is past its best and has started to Read More

Hvordan laver man en pesto?

Køkkentip I videoen her giver vi dig inspiration til, hvordan du laver smagfulde pestoer af friske k Read More

Zetta Casper
Zetta Casper
2025-08-24 02:25:55
Count answers : 14
0
Blide og sødere sorter af spiseoliven er fx: Arbequina, Manzanilla, Gordal og oftest de helt mørke oliven. De mere kraftige og bitre sorter er fx. Caspe og Hojiblanca, de er ofte knækkede/revnede. Vi opdeler vores oliven på glas i snack oliven og mad oliven. Snack oliven: blidere sorter med en sødere oplevelse i munden som går godt med et glas vin og måske ristede mandler. Mad oliven: kraftigere og mere bitre sorter som er virkelig gode i mad, gryderetter, salater, eller til at nyde sammen med et måltid. Man kan bruge dem alle til begge dele - men mange synes det er lækrest at snacke de blidere olivensorter. Brug gerne både grønne og sorte oliven. Hvis du bruger fx. sorte Empeltre og grønne Caspe eller Hojiblanca, tilfører du ret forskellige smage i salaten - det er vi selv ret vilde med! Vi har oliven fra 2 små producenter i Catalonien: La Masrojana & Blai Peris Vi har både oliven på glas og oliven Patéer (Pasta / paté kaldes det i Spanien, og det er virkelig smagfuldt og drøjt i brug). Brug det på brød, i sandwiches, til kød, på pizza, i kanapeer, til snacks, på tapasbordet eller som dip.
Craig Gerhold
Craig Gerhold
2025-08-15 20:48:04
Count answers : 22
0
De fleste af os forbinder nok først og fremmest tapenade med oliven. Tapenade er da også en puré af knuste oliven tilsat kapers og ansjoser. Det er sjovt nok fra de tilsatte kapers, at tapenade får sit navn. Den oprindelige opskrift var med sorte oliven – den grønne version kom først til senere. En god tapenade indeholder først og fremmest de bedste oliven og den bedste olivenolie. Tapenade bruges typisk som appetizer, fx til at smøre på brød eller små sprøde kiks og som dyppelse til crudités, og som fyld og smagsgivere i retter med fjerkræ og fisk. Prøv også at bruge tapenade som smørelse i din sandwich eller tilsæt et par skefulde til en salat eller på lune grøntsager. Den originale sorte og grønne tapenade er selvfølgelig klassikerne og et must i Middelhavskøkkenet, men derudover findes der mange lækre smagskombinationer, fx med soltørrede tomater, figen, syltede citroner eller mandler.

Read also

Hvor lang tid kan oliven i glas holde sig?

Et lukket glas kan holde sig mindst et år udenfor køleskabet. Åbner du glasset, kan olivenene holde Read More

Kan man fryse soltørrede tomater i olie?

Butikskøbte soltørrede tomater er ofte dybere røde end hjemmelavede, når de købes uden olie, da de e Read More

Dejah Rau
Dejah Rau
2025-08-07 12:28:49
Count answers : 11
0
Hvis du mangler en ny idé til et tapasbord, som er nem at lave, gerne uden kød og som smager drøngodt – så er den her olivensalat et virkelig godt bud. Hvilke oliven skal man bruge? Det korte svar er, at du kan bruge lige præcist de oliven, som du bedst kan lide! Jeg elsker græske kalamata oliven. Og af de grønne der brugte jeg de grønne picholine oliven med hul i. Men der findes simpelthen så mange slags, og du kan bruge dem alle. Jeg vil dog ikke gå efter de helt billige oliven, da de ofte ikke smager af særlig meget, og det giver din olivensalat en lidt kedelig fornøjelse.