Kan man lave fladbrød dagen før?
Jeg rører dejen sammen aftenen før jeg skal bage fladbrødene, det giver den allerbedste smag. Prøv Read More
Jeg rører dejen sammen aftenen før jeg skal bage fladbrødene, det giver den allerbedste smag. Prøv Read More
Brioche er en brøddej, hvor der er masser af smør og æg i. Brioche stammer fra Frankrig, hvor fransk Read More
Lækre bløde fladbrød som er skønne til alt fra gyros til wraps, souvlaki og som madbrød. Sammen med Read More
Græske fladbrød er perfekte som tilbehør til forskellige græske retter, – til gyros, græske kødbolle Read More
Når panden er varm kommes et af de flade brød på, og derefter er det blot at bage dem cirka to minut Read More
Vores ARTISAN-brødristere er automatiske, så de begynder at sænke brødet, så snart det sættes i åbni Read More
Bager du en stor portion kan fladbrød fryses og nemt tages op til aftensmad eller madpakke. Er du se Read More
Forskellige brød kan holde sig i forskellige længder af tid. Hvis du gerne vil nyde godt af dit brød Read More